Лора Касабова
Лора Касабова

Аз съм Лора (в интернет пространство може да сте ме срещали и като Лорета) - координатор логистика и износ във филиал на международна компания, управленец по образование, творец по призвание.

Противно на по-голяма част от младите хора, които не виждат перспектива за развитие в България и са готови веднага след училищната скамейка да се отправят към Терминал 2 на летище София като единствена алтернатива за по-добър живот, аз реших да остана, защото бях и все още съм убедена, че ако човек наистина има хъс, желание и амбиция да се развива, може да го направи и тук - в собствената си страна.

Пиша от 2001 г. Близо 6 месеца водих ежеседмична авторска рубрика на бизнес страницата на регионална печатна медия. Впоследствие съвсем естествено насочих мисълта и перото си накъдето ме дърпаше сърцето :)

Един ден нищо чудно да се събудя и със сюжетна линия за роман... Според мен в това е чарът на живота - никой не знае каква изненада му е подготвил утрешният ден.

Моята мечта е да стигам до хората: да ги усмихвам, да ги "докосвам", да ги вълнувам, да ги вдъхновявам, да ги мотивирам, да ги утешавам, да ги размислям, защото за мен животът има смисъл да се живее само по осъзнат и почувстван начин с всички сетива в цялата му палитра от багри, вкусове и аромати...