Силвия Христова
Силвия Христова

Аз съм едно цветно и нестандарно камъче, което трудно се вписва в представите на повечето хора. Физик-журналист е трудна за смилане комбинация, озадачава и не винаги се разбира правилно, но това е положението Трябваха ми около десет години размисъл и писане под прикритие, за да реша накрая, че ставам само журналист и не възнамерявам да се спирам.

Моя милост е от онзи тип мечтатели, които си поставят цел и така я възнамеряват, че тя се материализира. Не съм склонна да се отказвам от целите си и ги преследвам до край. Може би една част от настоятелността и инатлъка ми идват от зодията – Скорпион, ама ако съм честна май това е по-малката доза :), останалото си е лична заслуга.

По душа съм велик експериментатор и доста често адреналиновите ми изпълнения изправят околните на нокти. Обожавам щурите купони, ските, скоковете с парашут, катеренето по чукарите, сбирките с приятели и хубавите книги и филми. Писането на поезия ми е слабост открай време, а снимането на всичко, което ми хване окото си дойде някак закономерно.

След Франкенщайна, който се получи до тук, трябва да вмъкна още две три щрихи в посока мода, козметика, кулинария, екзотерика и моята картинка е почти завършена. Почти, защото винаги може и още...