цветно

5 неща, които да правим вкъщи за себе си

Снимка: pixel2013 / Pixabay.com

Продължителната изолация вкъщи изправи пред сериозно изпитание начина ни на живот и взаимоотношенията ни с близките хора. Между стените на уютното ни убежище почти едновременно съчетаваме няколко роли – на работещи, на учещи, на домакини, на родители и какво ли още не.

Но преди да се фокусираме върху негативите от създалата се ситуация и да опънем нервите на тези колко нас, е добре да помислим как да извлечем максимална полза за нас самите. Оставането вкъщи може да бъде позитивно преживяване и възможност да направим всички отдавна дълго отлагани неща. Време за всичко онова, за което все ни достига време.

Обичай себе си

12 прости стъпки към грижата за себе си

ДНЕС ще живея бавно...

4. Нов онлайн курс

В контекста на настъпилата криза редица образователни организации обявиха свободен достъп до обучителните си ресурси. Възползвайте се от ситуацията, за да научите нещо ново, да повишите квалификацията си и дори да опресните английския си.

От уюта на своя дом можете да инвестирате в професионалното си развитие. Тази ситуация ще отмине и е добре да продължите още по-подготвени и мотивирани.

Снимка: StartupStockPhotos / Pixabay.com

Останете вкъщи и бъдете добри!

Cъбития

Мисъл на деня