Каролина Векаро
Каролина Векаро

Родена в град Добрич на 8 март с луна във Везни. Зодия Риби. Асцедент Скорпион. Използвам псевдонима Каролина Векаро, защото той е сложна смесица от сантиментални душевни светулки.

Много интуитивна, наивна, интровертна и с утопични виждания за света. Обичам да се наблюдавам в различни ситуации и да отчитам прогрес или регрес в личностното си развитие.

Понякога неадекватна в големи пространства и големи тълпи. Обичам кучета и казвам, че мразя котки, но това е по-скоро за да отстоявам някаква позиция. Всъщност мисля, че ги харесвам, но тайно. Обичам да пиша без цел и посока. Просто обичам да пиша, докато накрая не се оформи нещо красиво и с пулс, но това само според моите критерии.

Работя, като училищен психолог. Бакалавър и магистър в това направление. Харесвам работата си и съм се отказала да ставам неприлично богата. Освен това се затвърди хипотезата, че моят успех го има, само ако помагам на другите да успеят.

Всъщност винаги съм искала да бъда драматург.

Чета и препрочитам Чарлз Буковски, Тери Пратчет, Блага Димитрова и Недялко Йорданов. Получава се нещо като душевен катарзис, ако този препрочит се случи в рамките на месец.

Моят блог: kopurche.blogspot.bg.