Категория

High View Pets 46

Топ 6 породи кучета за емоционална подкрепа

Топ 6 породи кучета за емоционална подкрепа

Кучето за емоционална подкрепа може да помогне за облекчаването на симптоми на психични състояния, като тревожност и депресия. Въпреки че не изискват специфично обучение, някои породи са по-подходящи като животни за емоционална подкрепа. За разлика от служебните кучета, кучетата за емоционална подкрепа не изискват специално обучение и теоретично могат да бъдат от всяка порода (или смесица от породи), която изберете. Въпреки това, ако търсите ново куче, което да служи като животно за емоционална подкрепа, има определени породи, които могат да бъдат най-добрите кандидати за животни за емоционална подкрепа.

Космати рицари и преродени души - кучетата са съвършени създания

Космати рицари и преродени души - кучетата са съвършени създания

Хората имаме нужда от празници, дати и отбелязвания. Те са още нещо, което да ни напомня, че животът е хубав. Но и че се движи постоянно. Кучетата не помнят дати. Нито имат представа от публикации в социалните мрежи.

Видовете собственици на кучета

Видовете собственици на кучета

Три, две, едно, да започваме - видовете собственици на домашни любимци. Семпла класация, в която се опитах да обхвана повечето персонажи по тротоарите, водещи (или не водещи) на повод своите четириноги приятели (клише, което доста презирам, но в този текст доста пъти ще използвам думата куче, куче и ето я отново - куче).

Екзистенциалните размисли на една котка

Екзистенциалните размисли на една котка

Седя и си мисля...уморена съм...жегата не ми се отразява добре на храносмилането, а и гълъбите упорито избягват прозореца. Та...затова, понеже няма гълъби, с които да запълвам времето си, имам време да обмислям битието. В частност и изобщо.