Ивелина Тинева
Ивелина Тинева

Аз съм... човек на контрастите. Което може да се каже за всеки, когато го опознаеш отвъд необходимото ти, за да залепиш едностранен етикет. Но при мен може би е видимо още на пръв поглед. Аз съм слънчево дете, което май е типична характеристика на зодията ми (лъв).

И имам своята dark страна, която неминуемо се появява. Логиката и рационалното мислене изобщо не са ми чужди, същевременно съм страшно емоционална и сензитивна. Следвам икономическа специалност. И  се интересувам от езотерика, йога, спорт, фотография, писане, рисуване и обожавам да прекарвам време сред природата и хората.

Може би единственото, което е константа в живота ми и не му противостои нещо, е основната ми ценност: любовта, любовта във всички аспекти, самата искра, която прави всичко магическо и те кара да летиш по посивелите от тъжни лица улици. Без любов умирам. Преносно... но ако не се чувстваш жив, това, че на документи се водиш такъв, няма абсолютно никакво значение. Аз съм това.. и още много, което тепърва предстои да бъде открито или припомнено :)