Кристиян Коен
Кристиян Коен

Експертът по успешни връзки Кристиян Коен е прекарал години в наблюдение и анализиране на взаимоотношенията между хората. Това му помага да разбере какво кара представителите на силния пол да се влюбят до уши.

В желанието си да сподели натрупания опит с дамите, които мечтаят за успех в любовта, той пише книгата "Единствена за него". Тя разкрива тайните, чрез които една жена може да привлече и задържи мъжа до себе си. В нея са събрани още стъпка-по-стъпка съвети за изграждане на пълноценна връзка. Своеобразният пътеводител в света на успешните връзки помага на читателките да разберат напълно мъжа до себе си и да го пленят завинаги.

Кристиян Коен е автор и на наръчника "Тайните езици на привличането", разкриващ триковете за общуване, които гарантират предизвикване на интерес в съзнанието на силния пол. Освен това, пише статии, посветени на взаимоотношенията "мъже-жени", като се стреми да представи мъжката гледна точка по начин, който да улесни жената в общуването с нейния партньор.

Съветите на Кристиян Коен вече са помогнали на стотици жени да подобрят осезаемо личния си живот. Той вярва, че дамите са много по-наясно с емоциите от мъжете и могат да постигнат чудеса, ако се научат как да ги разчитат и контролират в контекста на взаимоотношенията си с мъжете. Всяка връзка би могла да премине на едно по-смислено и перспективно ниво, стига участниците в нея да са наясно какво трябва да правят!