Най-сигурните начини да се откроите от скучното множество

  • Сподели:
Най-сигурните начини да се откроите от скучното множество

Каква е тайната на успешната връзка всъщност? Да намерите правилния партньор. Но по света има толкова много хора! Как да се откроите сред останалите жени, така че да привлечете вниманието на мъж, който наистина си заслужава?

Нека първо си поговорим за нещата, които отблъскват представителите на силния пол. Когато става въпрос за най-големия кошмар на мъжете, това е отчаяната и неуверена жена, опитваща се да привлече вниманието им на всяка цена. Подобна личност просто няма как да предизвика желание у отсрещната страна. Никога не забравяйте това!

Истината е, че мъжете биха предпочели да се установят с жена, която…

... е остроумна
... изисква да бъде уважавана
... е непредсказуема
... не се притеснява от чувствата си
... е уверена
... не зависи от мъжа
... е закачлива
... никога не е отчаяна

Защо ли? Защото с нея могат да водят интересни разговори на всякакви теми. И тя не би си позволила да ги товари емоционално с и без повод. Добрата новина е, че дори да не притежавате някои от изброените черти на характера, бихте могли да ги развиете, ако го пожелаете наистина силно.

Забравете задръжките

Робувайки на установените преди половин век стереотипи, много от съвременните дами не осъзнават, че са излишно свенливи. За тях има твърде много теми табу, което пък автоматично ги превръща в ужасно скучни събеседници.

Ето защо господата не са свикнали да общуват с жени, които са достатъчно духовити или възприемчиви, за да задават провокативни въпроси, да бъдат забавни и самоуверени. Ако вие овладеете езика на тялото и тънкостите в поведението до съвършенство, ще можете да им предложите образа, за който винаги са мечтали. Оттам нататък е лесно!

Както вече стана ясно, първата стъпка към успешната връзка е в комуникацията. Ако говорите по въпроси, които дамите по презумпция избягват, ще покажете, че обичате да се забавлявате и не плащате данък "обществено мнение". А това мигновено ще ви превърне в личност, открояваща се от тълпата!

Задавайте неудобни въпроси

Бъдете прями и не се правете, че определени аспекти от живота просто не съществуват. Напротив - изяснете си отговорите на всички онези щекотливи въпроси, които биха били важни за вас на по-късен етап от връзката ви. Най-малкото, ще се застраховате от загуба на време.

Поинтересувайте се какво е неговото мнение по темите, които ви вълнуват. Само така ще разберете какъв човек стои зад маската, сложена специално за първите срещи с вас.

Задавайки неудобни въпроси, предизвиквате неговото любопитство. Най-добре бихте го примамили, ако сте сериозни и закачливи едновременно. Винаги използвайте весел тон, но не позволявайте да смени темата.

Не бъдете мили

Точно така, правилно прочетохте! Някои жени се опитват на всяка цена да имат поведение на светици. Негативните емоции обаче се натрупват и в един момент гневният изблик връхлетява като изригващ вулкан. По-добре е да контролирате емоциите си, отстоявайки своето мнение.

Чрез вечното си примирение не показвате колко много го обичате, а колко отчаяни сте. Той вижда една скучна жена, която иска да го задържи на всяка цена, дори това да означава да се унижава и да потъпква принципите си. Мислите ли, че тази скучна жена наистина ще го задържи?

Подобни особи карат мъжете да се чувстват принудени да водят живот, лишен от забавления и вълнения. А техният вроден нрав на ловци не им позволява доброволно да подадат ръцете си, за да им бъдат сложени окови.

Най-апетитната плячка са всъщност дамите, които се държат закачливо и провокативно. Те са способни да привлекат и задържат вниманието на истинските мъже, които не се страхуват от предизвикателствата. И даже ги предпочитат пред убийствената рутина.

Себелюбието е част от любовта

Когато чуете "себелюбиво поведение" вероятно веднага го слагате в графата с негативите. Колкото и нелогично да звучи обаче, то често кара мъжете да изпитват неудържимо привличане.

Бъдете саркастични! Правете се на недостъпни! Провокирайте вижданията му! Понякога най-нелогичните неща, демонстриращи колко силна личност сте, ще ви помогнат да привлечете мъж, който наистина си заслужава.

Не на предсказуемостта!

Ако сте непредсказуеми по забавен начин с един мъж, това ще го омагьоса за цял живот. Способни ли сте да смесвате сериозното със забавното? Тогава сте способни и да накарате обекта на своите желания да си мисли за вас ден и нощ!

Има един вид предсказуемост, която наричам "срамежливо флиртуване". Тя се наблюдава, когато жената се опитва да привлече интереса чрез пасивен флирт, но не се осмелява да бъде самоуверена - страхът от отхвърляне и от попадане в неудобна ситуация е по-силен от всичко. Това, което всъщност се случва обаче, е много по-лошо. Тя изглежда непохватна и несигурна...

Вземете разговора в свои ръце. Изненадайте го със следващата тема и изпробвайте неговите психологически и интелектуални качества. Ако съумеете да приложите тези комуникационни техники, запазвайки закачливия и забавен тон, ще получите сигурна рецепта за привличане и създаване на мистерия, която ще го накара да ви пожелае, както никоя друга досега!

Още полезни съвети на тема "взаимоотношенията между мъжете и жените" може да откриете в книгата "Единствена за него". Написаното в нея ще ви помогне да разберете и омагьосате мъжа до себе си… завинаги!

Снимка: hdw.eweb4.com