6-те дразнещи роли, в които жените влизат несъзнателно

  • Сподели:
6-те дразнещи роли, в които жените влизат несъзнателно

Мъжете и жените понякога наистина се държат, сякаш идват от различни планети! Липсата на достатъчно добра комуникация е и най-често срещаната причина за раздялата между двама души.

Сигурно и вие сте имали подобни проблеми в миналото - единият казва или прави нещо, но другият смята, че целта на действието е съвсем различна. Оттам партньорите попадат в омагьосан кръг от криворазбрани реплики, който може да доведе и до края на взаимоотношенията им.

Как да се застраховате от подобен провал? Дълго време хем наблюдавах хората около себе си, хем анализирах нещата, които се случваха в моя личен живот. Опитът ми позволи да си направя някои изводи за начина, по който общуват мъжете и жените.

Днес ще ви помогна да разберете с кои свои действия вбесявате, отегчавате или отблъсквате своя партньор. Сигурен съм, че го правите несъзнателно, защото за вас това поведение означава нещо съвсем различно.

Ще трябва да приемете обаче, че няма как да вкарате мъжа в своя емоционален свят, така че той да ви разбере напълно. По-лесно би било да осъзнаете грешките си и да се промените. Само така ще станете жена, от която никой не би искал да се отдели на повече от сантиметър!

Има общо 6 страшно дразнещи роли, в които повечето жени влизат ежедневно, подлудявайки (в лошия смисъл) своите партньори.

Досадната лепка

Особено в началото на връзката е нормално да мечтаете за неговите ласки 24 часа в денонощието. За да задоволите желанието си, вероятно постоянно го прегръщате и докосвате, независимо дали сте си вкъщи или на оживено публично място. Непрекъснатият стремеж към физически контакт обаче по-скоро ще отблъсне вашия възлюбен. Има шанс дори да ви възприеме като "лепка"!

За да избегнете подобна ситуация, бихте могли да демонстрирате желанието си за близост само в специални моменти. Останете ли насаме с него, го изненадайте с небрежен, но предизвикателен жест. Така ще запалите въображението му, без това да му бъде досадно.

Злобната кучка

Много жени действат първосигнално, видят ли красива и желана дама, която има шанс да им бъде конкуренция. Вместо да запазят достойнството си, те я наричат с обидни епитети или коментират облеклото и поведението ѝ със злоба. В такива случаи мъжете се чувстват ужасно, защото осъзнават, че тяхната половинка изпитва несигурност и има изключително ниско самочувствие.

Никога не допускайте тази грешка! Ако влезете в ролята на злобната кучка, която ненавижда всички останали жени на този свят, ще влезете и в ролята на губещ. Не рискувайте да отблъснете своя партньор, само защото не можете да си държите езика зад зъбите.

Мъжемразката

Ако още от първата си среща с някой мъж започнете да критикувате всички останали представители на силния пол, много бързо ще го отблъснете. Не говорете лошо за бившите си, защото така нищо няма да спечелите. По-скоро ще създадете у потенциалния си нов партньор впечатление, че носите твърде много "багаж" от миналото си. И твърде много неразрешени проблеми, които вероятно ще вкарате в новата си връзка.

Емоционално нестабилната

Прекалената чувствителност също плаши мъжете. Ако вашият партньор забележи, че се разстройвате и ядосвате прекалено лесно, ще сметне, че сте емоционално нестабилна. И че ще се държите така и с него самия. Стигне ли дотам в своите разсъждения, няма и да разберете кога ще изчезне от живота ви.

Ето защо е добре да се стремите да не му звъните в полунощ, за да му разкажете колко сте разстроени заради нещо. Демонстрирайте спокойствие и сила на духа, защото само така ще го задържите до себе си.

Крадлата на внимание

Когато една жена се опитва да е прекалено секси, забавна, готина или остроумна, тя започва да изглежда смешна. Мъжете инстинктивно започват да мислят, че тя не се чувства добре в своята кожа и затова си служи с преструвки.

Не се опитвайте на всяка цена да привлечете неговото внимание! Разбира се, че няма нищо лошо в това да показвате най-добрите си страни. Но ако не притежавате някое качество, по-добре не имитирайте неговото наличие. В противен случай да, той ще ви забележи, но с лошо! А първото впечатление се променя много, много трудно.

Кралицата на драмата

Най-лошото, което може да направите във връзката си, е да драматизирате. Някои жени смятат, че трябва да превърнат и най-елементарното нещо в грандиозен проблем. В случай че сте се скарали с някого в работата, не го превръщайте в акцента на деня. Нещо друго ви е разстроило? Вероятно е най-добре да говорите за това, когато се успокоите, вместо да превръщате партньора си в неволен слушател на едночасова тирада.

В противен случай показвате на мъжа, че и най-малкото нещо е способно да предизвика у вас неконтролируем гняв. Сигурно сте прави да се ядосвате в конкретната ситуация, но ако не можете да контролирате реакциите си, това ще навреди на любовния ви живот. Така че преценете кое е по-важно за вас!

Запомнете, че мъжете мразят прекомерното драматизиране и мигновено правят заключението, че то ще преобладава и в отношенията им с вас. А за да усвоите всички трикове за пълноценно общуване с противоположния пол, прочетете книгата ми "Единствена за него". В нея са събрани полезни съвети, които ще ви помогнат да изградите една стабилна и наистина щастлива връзка.

Снимка: 4vector.com