10-те качества на жените, по които мъжете полудяват

  • Сподели:
10-те качества на жените, по които мъжете полудяват

В живота на всеки човек рано или късно се появява съвсем естественият стремеж да намери своя партньор, с когото да се обвърже дългосрочно. Но това не е толкова просто, колкото звучи. Особено за една жена, преминала през какви ли не любовни разочарования.

От години наблюдавам хората около себе си в опит да разбера тайните на успешните взаимоотношения. Разбира се, всички връзки се различават, но все пак има някои фактори, които са общовалидни.

В основата на влюбването обикновено стои жената. Със своята магнетична сила тя съумява да привлече вниманието на своя избраник, след което да го задържи до себе си… завинаги!

Ала на някои дами просто не им се получава. Вторачени в своето минало, изпълнено с болка и провали, те не могат да впечатлят никого. Емоционалният товар, който носят - всички тези страхове, притеснения и въпроси - ги прави непривлекателни за представителите на силния пол. Все пак никой не би искал да се обвърже с параноична, изтощена и предубедена към връзките личност, нали?

Има обаче и представителки на нежния пол, които просто нямат проблеми с това да накарат някого да се влюби в тях. И никога не са имали. Този факт въобще не е обвързан с тяхната визия. Вероятно сте наясно, че има много красиви жени, на които сякаш им липсва нещо… Липсва им харизма!

Наричам жените, способни да се обвържат с когото пожелаят, "успешни по природа". Те притежават изумителна способност да разбират и общуват с мъжете. За тях е лесно да привличат интереса, дори когато става дума за заклети ергени. Тези дами, надарени с неустоим чар, са способни да опитомят и най-свободолюбивия мъж.

Ако сте попаднали в труден житейски период и отчаяно търсите своята перфектна половинка, ще ви е от полза да опознаете психологическия профил на тези жени. На тях никога не им се е налагало да се замислят за правилата на любовта. Те действат интуитивно и всичко им се случва с лекота.

Не са минавали през безкраен низ от проби и грешки, за да се научат как стават нещата. И с лекота съдават забавна, вълнуваща, магнетична и интересна атмосфера, когато са с обекта на своите желания.

На база на своя опит, ще се опитам да обобщя най-важните качества на жените, по които мъжете полудяват. Тъкмо тези черти на характера им позволяват да събуждат желанието за дълбоко привличане в мъжкото съзнание. Опитате ли се да ги усвоите, и вие ще пожънете мечтания успех в любовта!

Природно успешните жени са...

1. Общителни

Винаги са готови да общуват, независимо на каква тема и с кого. Първоначалните им разговори с мъжете са кратки и забавни, но това не означава, че не са способни да водят комуникация и по много сериозни въпроси.

2. Непредсказуеми

Никога не се знае какво ще измислят! Понякога дори стигат до безразсъдство, но мъжете обичат "лудите глави". Тъкмо тази тяхна черта обаче им помага да прогонят рутината и скуката от своята връзка, а това са най-големите врагове на любовта.

3. Спокойни

Те контролират своите емоции и трудно нещо може да ги извади от равновесие. Независимо по какъв начин са били провокирани от своя партньор, запазват самообладание. А това им дава невероятно предимство, защото мъжете просто изтръпват при мисълта за истерична сцена, полята обилно със сълзи. И не могат да се справят с подобна ситуация.

4. Безгрижни

Особено в началото на връзката, те избягват да се оплакват и да затрупват отсрещната страна с проблемите си. Знаят, че не трябва да говорят само за неща като работа, семейство и пари. И събеседването с тях е наистина приятно.

5. Привлекателни

Без да бъдат откровено сексуални, те съумяват да възбудят огромна палитра от желания у своя партньор. Никога не забравяйте, че вулгарната голота в никакъв случай не е част от успешна тактика за привличане на мъжкото внимание за повече от две секунди!

6. Предизвикателни

Те са наясно със себе си и търсят точно толкова силна личност за свой партньор. Ето защо не се страхуват да предизвикват мъжете по неангажиращ, но нетърпящ отказ начин. Подобно поведение води след себе си засилен интерес - та нали представителите на силния пол само чакат нова възможност да се докажат…

7. Флиртуващи

Флиртът отдавна не е запазена територия само за мъже. Природно успешните дами знаят как да си служат с езика на тялото, така че да привлекат вниманието. Ако получат комплимент, не се усмихват свенливо, а се заиграват, възползвайи се от своята магнетичност.

8. Търпеливи

Когато са в началото на нова връзка, те не бързат да я задълбочават, нито да правят грандиозни планове за бъдещето. За тях единственото, което има значение, е да си прекарват добре. Избягват да пришпорват нещата и така демонстрират увереност, вместо толкова отблъскващото отчаяние.

9. Интересни

За тях е важно да не губят себе си, обезличавайки се с неизменното "ние". Дори връзката им да е изключително задълбочена, те имат интереси извън нея. Просто не могат да загърбят собствения си живот - естествено следствие от тяхната независимост. Тъкмо тя обаче привлича мъжете като магнит.

10. Прями

Никога не премълчават и не крият мнението си. Дори напротив! Във всяка ситуация са готови да влязат в разгорещен спор, ако трябва, само и само да отстоят позицията си. Те не демонстрират самоцелно сила на характера, а просто знаят, че изобщо не е в техен стил да премълчават и заобикалят проблемите.

Ако и вие мечтаете да имате успех в любовта, помнете, че никога не трябва да проявявате страх, отчаяние и несигурност в поведението си. Те са най-големите врагове на привличането!

Още полезни техники за привличане и стъпка-по-стъпка съвети за изграждане на пълноценна връзка може да откриете в моята книга "Единствена за него". Тя представлява своеобразен наръчник как да привлечете и задържите мъжа до себе си, чиято цел е да помогне на възможно най-много жени да открият щастието в личния си живот.

Снимка: freepik.es