Издателство ЕРА
Издателство ЕРА

Издателство ЕРА се появява на българския книжен пазар в началото на 1996г. Първото ни „дете" е поредицата МАЛКА АНГЛИЙСКА БИБЛИОТЕКА, създадена да окуражи и деца, и възрастни, които искат да учат и усъвършенстват английския език. Първата ни книга е сборникът с разкази АЗ НЯМАМ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР. Издадена с твърди корици и луксозна хартия, тя се радваше на небивал успех сред читателите. И така месец след месец, година след година, издателството създаде и разви няколко серии, обхващащи различни жанрове в художествената, научнопопулярната и документална литература.

Наши партньори са най-големите и най-престижните литературни агенции и издателства в Европа и САЩ. В нашата издателска програма са включени световноизвестни автори, които се славят с широка популярност и неведнъж са изразявали радостта си, че техните творби са преведени на български език.

Благодарение на неуморната работа на нашия екип, на професионализма на партньорите ни и на всеотдайността на книготърговците, нашите книги стигат до вас. Надяваме се, че успяваме да предадем нашето послание към вас:

КНИГАТА Е УДОВОЛСТВИЕ!

Публикувани статии ( 105 )