Издателство ''ЕРА'' и Юрт & Русенфелт представят ''Вината, която носим''

  • Сподели:
Издателство ''ЕРА'' и Юрт & Русенфелт представят ''Вината, която носим''

В свинеферма близо до Вестерос е открито тяло, а уликите сочат, че убиецът иска да привлече вниманието на точно определен човек - криминалния психолог Себастиан Бергман.

Ваня Литнер се бори да запази отдела си „Риксмурд“ и да се докаже като ръководител. Но задкулисните игри остават на заден план, когато жертвите се увеличават. 

Мъртъв е открит и Тим Кънингам, бивш клиент на Себастиан. Около него витае мистерия и разбулването ѝ може да се окаже ключово за идентифицирането на убиеца. 

Себастиан Бергман многократно е помагал на полицаите от „Риксмурд“ и е разрешавал десетки заплетени случаи, но сега е персона нон грата. Дали завръщането му ще бъде спасение, или падение за „Риксмурд“?

Ръководен от нестихваща омраза, отдаден и целенасочен, убиецът поставя извънредно предизвикателство дори за опитния Бергман. А разкриването му може да се окаже пагубно…

„Вината, която носим“ е осмият роман с участието на психолога Себастиан Бергман. Динамична, богата на плътни колоритни образи и със силни социални послания, поредицата на Юрт и Русенфелт разчупва клишетата в жанра и постига внушителен международен успех. А главният герой – един от най-оригиналните образи в скандинавската литература, бързо се превърна в любимец на читателите по света. Юрт и Русенфелт са сценаристи на минисериала „Себастиан Бергман“, както и на популярния сериал „Мостът“.

''Вината, която носим'' може да бъде поръчана от сайта на издателство ''ЕРА''

Виж още