Издателство ''ЕРА'' и доктор Никола Клун представят ''Дали всичко е наред?''

  • Сподели:
Издателство ''ЕРА'' и доктор Никола Клун представят ''Дали всичко е наред?''

Малки деца = големи въпроси!

Какво да правите и кого да попитате за съвет, ако бебето ви вдигне температура точно в събота вечер? Не можете да се свържете с лекаря, а интернет прелива от информация, която често си противоречи.

На всеки родител се случва да изпадне в ситуация, в която да се пита как да постъпи. Особено когато става дума за здравето и правилното отглеждане на малко дете. Често се оказваме неподготвени, а трябва да реагираме бързо. На помощ идва д-р Клун с експертни съвети и отговори на всичките ви въпроси за здравето и развитието на вашето бебе и малко дете.

Тя компетентно и внимателно ще ви даде насоки, за да се превърнете в уверени и спокойни родители. „Дали всичко е наред?“ обхваща всичките ви притеснения и чудения и се превръща в практичен компас за всеки родител!

Защо бебето плаче?
Наистина ли трябва да му се поставят всички препоръчителни ваксини?
Как да подсилим имунната му система, за да не боледува постоянно?
Кога ще спре да се буди през нощта?
Детето е болно; кога трябва да го заведа на лекар?
Детето ни все още не седи/пълзи/върви/говори, това нормално ли е?
Как да му изберем подходящи първи обувки?

През първите три години от живота на вашето дете, със сигурност ще се сблъскате с тези и още много въпроси. „Дали всичко е наред?“ съдържа отговорите!
Д-р Никола Клун е педиатър и диетолог, майка на две деца.

Има собствен блог, подкаст и Инстаграм акаунт, чрез които цели да образова и да помогне на родителите да взимат добре информирани и уверени решения относно здравето на техните деца.

Книгата ''Дали всичко е наред?'' може да бъде поръчана от сайта на издателство ''ЕРА''

Виж още