Издателство ''ЕРА'' и Джефри Дивър представят ''Ръката на Часовникаря''

  • Сподели:
Издателство ''ЕРА'' и Джефри Дивър представят ''Ръката на Часовникаря''

Огромни щети и няколко жертви хвърлят в смут цял Ню Йорк след внезапното срутване на строителен кран. Дали е нещастен случай, или целенасочена атака? Линкълн Райм и Амелия Сакс се впускат да разследват.

Мистериозна група заплашва да срути още един кран след 24 часа, ако не се изпълнят исканията ѝ. Часовникът вече тиктака. Жителите на Ню Йорк са в паника, а Райм и екипът му трябва да действат по-бързо от всякога. Ако не успеят да разплетат случая и да предотвратят нови атаки, градът ще потъне в отломки и трупове.

Но Линкълн Райм го чака изненада. Кукловодът зад целия този терор е не друг, а собственият му хитър враг – Часовникаря. Убиецът се завръща още по-коварен и опасен. А времето вече изтича.
Тик-так, тик-так...

Джефри Дивър е автор на множество бестселъри, преведени на повече от 25 езика и продадени в тираж от над 50 милиона екземпляра, сред които са „Ключаря“, „Колекционерът на кости“, „Композитора“, „Професионалистите“.
Да четеш Джефри Дивър е като да играеш срещу гросмайстор – тъкмо си мислиш, че си отгатнал следващия ход, и авторът те хвърля в шах.

Книгата може да бъде поръчана от сайта на издателство ''ЕРА''

Виж още