Издателство ''ЕРА'' и Холи Касиди представят ''Коледен облог''

  • Сподели:
Издателство ''ЕРА'' и Холи Касиди представят ''Коледен облог''

Двама решени на всичко съперници. Осем дни до Коледа. Нека състезанието започне!

Бела Рос не е в живописното планинско градче Мейпъл Фолс, за да се потопи във веселия коледен дух. Мисията ѝ е да придобие на безценица местното умиращо магазинче „Винаги Коледа“ и да се завърне победоносно в Лос Анджелис, където я очаква така мечтаното повишение. Ето защо нищо не може да застане на пътя ѝ. Освен вбесяващо инатливият внук на собственика...

Джеси Харисън отказва да предаде толкова лесно семейния магазин, пълен с топли спомени. Решението е абсурден коледен облог: Бела и Джеси ще участват в традиционните (доста ексцентрични) коледни игри на Мейпъл Фолс, а победителят ще определи цената.

Щурите изпитания тестват силите им до краен предел и разкриват неподозирани таланти... и дълбоко заровени чувства. Сред празнични песни и филми, ароматни курабийки, снежни разходки и каране на шейни, страстите се разгорещяват, а айсбергът помежду им започва да се топи. Но с наближаването на края на облога може да се окаже, че цената и за двамата е прекалено голяма, а победителят всъщност е губещ.

Само коледно чудо може да разреши заплетената ситуация, в която Бела и Джеси са се забъркали. А по Коледа наистина всичко е възможно...

Холи Касиди е псевдоним на световноизвестната бестселърова писателка Хана Мери Маккинън.

Освен романтика, тя пише съспенс и трилъри. Родена е в Англия, но е отраснала в Швейцария, а в момента живее в Онтарио, Канада, със съпруга и тримата си синове.

Книгата ''Коледен облог'' излиза от печат на 24.10.2023 г. и може да бъде поръчана от сайта на издателство ''ЕРА''

Виж още