Издателство ''ЕРА'' и Моргън Хаузел представят ''Същото, както винаги''

  • Сподели:
Издателство ''ЕРА'' и Моргън Хаузел представят ''Същото, както винаги''

Универсалните истини във вечно променящия се свят

Авторът на международния бестселър „Психология на забогатяването“ ни поднася мощен нов инструмент за разрешаване на един от най-предизвикателните пъзели в живота.

Когато планираме бъдещето, често се питаме: Какво ще се случва по това време следващата година? или Какво ще бъде различно след десет години?
Но прогнозирането е трудно. Важните събития, които ще оформят бъдещето, са по своята същност непредвидими. Вместо това трябва да зададем различен въпрос:

Какво ще бъде същото след десет години?
Какво ще бъде същото след сто години?

Знанието за нещата, които никога не се променят, е по-полезно и по-важно от несигурната прогноза за непознато бъдеще. Въоръжени с това знание за непроменливото, вие ще добиете способността да мислите за риска, възможностите и как да навигирате в несигурността на предстоящото.

С обичайния си ентусиазъм, Моргън Хаузел представя майсторски клас за оптимизиране на риска и улавяне на възможностите. Чрез поредица от увлекателни истории и съдържателни примери, той показва как можем да използваме новооткритото си разбиране за непреходното, за да виждаме в бъдещето и да изградим най-добрата стратегия в бизнеса, финансите и личния си живот.

Хаузел е финансов консултант и двукратен финалист за наградата Gerald Loeb. Първата му книга Психология на забогатяването оглавява класациите по цял свят.

Книгата ''Същото, както винаги'' излиза от печат на 17.10.2023 г. и може да бъде поръчана от сайта на издателство ЕРА

Виж още