Издателство ''ЕРА'' и Мегън Голдин представят ''Мрачни кътчета''

  • Сподели:
Издателство ''ЕРА'' и Мегън Голдин представят ''Мрачни кътчета''

Терънс Бейли е заподозрян за убийството на шест жени, но поради липса на доказателства, скоро ще излезе от затвора. Изненадващо, той е посетен от известната млада инфлуенсърка Мадисън, а часове по-късно тя изчезва безследно.

Дали е била отвлечена, или по-лошо? Бейли ли е отговорен по някакъв начин?

И защо изобщо е говорила с него?

Мадисън сякаш е напълно измислена персона, съществуваща само в социалните мрежи. Няма семейство и приятели, а повечето хора дори не са я виждали. Коя всъщност е тя? Агентите от ФБР са в задънена улица и имат нужда от помощта на Рейчъл Крал, която води популярно криминално предаване.

Рейчъл се внедрява на бляскаво събитие за инфлуенсъри и бързо осъзнава, че техният свят е пълен с ожесточена конкуренция, която може да се окаже смъртоносна... Изглежда, че някой е обсебен от онлайн звездите, а сега и от самата Рейчъл. Внезапно набелязана от сериен убиец, тя е принудена да се сблъска с най-мрачните кътчета в онлайн пространството и в реалния живот.

Мегън Голдин е известен автор на трилъри. Преди това е работила като репортер в Близкия изток и Азия за Ройтерс и други медии. Позната е на българските читатели с романа „Не заспивай“.

Книгата ''Мрачни кътчета'' излиза от печат на 10.10.2023 г. и може да бъде поръчана от сайта на издателство ''ЕРА"

Виж още