Moët & Chandon отпразнува вечер на блясък и благотворителност на 81-вите награди ''Златен глобус''

  • Сподели:
Moët & Chandon отпразнува вечер на блясък и благотворителност на 81-вите награди ''Златен глобус''

Като официално шампанско на наградите „Златен глобус“, Moët & Chandon вдигна тост в чест на водещите създатели на филми в Холивуд и на най-ярките звезди, по време на церемонията в хотел Beverly Hilton в Лос Анджелис.

Moët & Chandon, официалното шампанско на 81-вите награди „Златен глобус“, отпразнува завръщането на дългоочакваната церемония и на най-бляскавата вечер в Холивуд за годината, вдигайки тост за постиженията на развлекателната индустрия и за всички, които се събраха да се насладят на момента.
За начало на вечерта, Moët & Chandon продължи своята установила се във времето благотворителна инициатива „Тост за добра кауза“, която подкрепя благотворителна кауза, избрана от номинираните холивудски звезди. 

Тази година, за да подкрепи мнoжеството трудолюбиви актьори и създатели на филми, Moët & Chandon си партнира с Motion Picture & Television Fund – нетърговска организация, подкрепяща работещите и пенсионираните членове на развлекателната индустрия, за да създаде „Фонд за подпомагане на екипите”, в тандем с „Тост за добра кауза”.

Този фонд, който ще предостави ресурси и мигновена подкрепа на филмовите и телевизионните екипи, засегнати от скорошната стачка, поставя акцент върху филантропския дух на хората от индустрията в най-важната за тях вечер, тази на наградите „Златен Глобус“.

Номинираните за Златен Глобус, сред които Марго Роби, Дуа Липа, Опра Уинфри, Хелън Миррен, Аманда Сайфред, Америка Феррера, Елизабет Банкс, Елизабет Олсън, Джейсън Судейкис, Брендън Хънт, Розамунд Пайк, Симу Лиу, Грета Лий, Хари Неф и много други, вдигнаха тост с Moët Minis на червения килим, в подкрепа на повече от 20 благотворителни инициативи. На всеки благотворителен тост от номиниран или негов приятел, присъстващ на събитието, Moët & Chandon отвърна с дарение към „Фонд за подпомагане на екипа“.

През цялата нощ присъстващите се насладиха на изкусителния вкус на Moët & Chandon. Гостите на наградите „Златен глобус" можеха да изберат Moët Impérial Brut, което перфектно допълваше изключителното меню на шеф Нобу Мацухиса. Moët Impérial Brut олицетворява уникалния стил на марката и се отличава с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. В допълнение гостите можеха да се насладят и на Moët & Chandon Rosé Impérial, спонтанно и лъчезарно шампанско и бляскав израз на стила на марката.

Moët & Chandon, шампанско символ на празника, събира създателите на специални моменти в киното и телевизията и отбелязва заедно с тях постиженията им. Марката кани всички почитатели на киното да отбележат и вкъщи с бутилка Moët & Chandon сезона на наградите, както правят и филмовите звезди.

За Moët & Chandon
Марката Moët & Chandon е основана през 1743 г. от Клод Моет и е издигната до международна известност от неговия потомък Жан-Реми Моет, който мечтае да „сподели магията на шампанското със света“. От кралския двор до червения килим, от Studio 54 до тенис състезанията от Големия Шлем, Moët & Chandon събира хората около вълнуващи, необикновени моменти. С най-големите и най-разнообразни лозя в региона, марката предлага универсално и многостранно портфолио от шампанско за всеки повод и вкус.

Лесно за обичане, всяко творение, бяло или розе – от емблематичното Moët Impérial до изисканата колекция Grand Vintage, от освежаващото Moët Ice Impérial до съблазнителното Moët Rosé Impérial – заслепява и възхищава с широк спектър от вкусове и аромати, за да улови удивителната широта на своя тероар. Чрез Natura Nostra, дългосрочната програма за устойчивост на Moët & Chandon, марката работи за опазване на биоразнообразието в региона, а от 2009 г. Moët & Chandon подкрепя и филантропски инициативи чрез инициативата „Тост за добра кауза”. В продължение на почти три века Moët & Chandon е предпочитаното шампанско за отбелязване както на значими събития в историята, така и на лични празници, като добавя допълнителна доза празничност.

За наградите „Златен глобус“
Като водещи награди в индустрията от 1994г. насам, годишните награди „Златен глобус“ почитат големите постижения, както в телевизията, така и в киното. През последните три десетилетия, от таксите за излъчване на наградите „Златен глобус“ се акумулират дарения в размер от над $55 милиона към благотворителни инициативи, свързани с развлекателната индустрия, включително програми за стипендии, проекти за реставрация на филми и други. 

Относно Фонда за кино и телевизия
MPTF (Motion Picture & Television Fund) подкрепя хиляди в развлекателната индустрия със социални услуги, финансова помощ, жилища и грижа за възрастни хора. От грижи за деца до живот и остаряване с достойнство и цел, MPTF е там, за да напътства хората от индустрията през огромните препятствия, пред които животът ги изправя. През 2021 г. MPTF получава хуманитарната награда Оскар на името на Жан Хершолт за работата си по време на пандемията, а по време на спирането на работата през 2023 г. се свърза с 14 000 членове на индустрията и предоставя над 8 милиона долара помощ. Повече от 100 години изключителната щедрост на развлекателната общност позволява на MPTF да предоставя благотворителни услуги на нуждаещи се членове на индустрията.