Анистън сподели разочарованието си от начина, по който интернет културата разводнява работата на актьора

  • Сподели:
Анистън сподели разочарованието си от начина, по който интернет културата разводнява работата на актьора

В разговор с актьора Себастиан Стан, който участва като Томи Лий в сериала "Пам и Томи", Анистън сподели, че е оскърбена от факта, че Холивуд се е напълнил с хора, които са известни, защото са известни.

"Те са известни с това, че не правят нищо, като Моника Люински и Парис Хилтън."

53-годишната Анистън сподели разочарованието си от начина, по който интернет културата разводнява работата на актьора.

По време на своя разговор за поредицата Actors on Actors на Variety, Анистън сподели, че хората, станали известни в социалните мрежи, са повлияли негативно на Холивуд.

Потребителите на Twitter се нахвърлиха срещу актрисата, заради нейните твърдения, като мнозина нарекоха звездата "бебе от непотизъм", посочвайки, че е дете на известни родители.

Анистън е дъщеря на покойната актриса Нанси Дау и бившата легенда от "Дните на нашия живот" 88-годишния Джон Анистън.

Актрисата от "The morning show" е изправена пред негативна реакция след нейните противоречиви коментари за начините, по които интернет личностите намират слава в съвременното общество, като ядосаните фенове я обвиняват, че се опитва да защитава холивудския елит.

В част от интервюто за Variety, двойката колеги обсъждаше скандалното изтичане на секс касета на Памела Андерсън и Томи Лий през 1995 г., на което се базира и сериалът, в който Стан играе главна роля като барабаниста на бандата Mötley Crüe.

Анистън коментира как изтичането на информация се е случило в период, когато интернет започва да влияе на обществените нагласи и да формира мнение:

"Това бе точно по времето, когато интернет наистина оформи нова култура за хората, които стават известни."

Люински беше замесена в секс скандал с тогавашния президент Бил Клинтън през 1998 г., след като сексуалната му афера с 24-годишната стажантка в Белия дом излезе наяве, докато видеокасетата със секс запис на Парис Хилтън с участието на тогавашното ù гадже Рик Саломон изтече в интернет през 2004 г.

Анистън допълни:

"Щастлива съм, че успяхме да хванем малко от индустрията, преди тя да се превърне в това, което е днес, а именно - този е известен от TikTok, онзи е популярен от YouTube, друг е известен от Instagram. Всичко това просто размива работата на актьора."