Някои малко известни факти за любимката ни Сандра Бълок

  • Сподели:
Някои малко известни факти за любимката ни Сандра Бълок

59-годишната актриса може и да се е превърнала в нарицателно за цял свят, но има някои неща, които дори супер феновете слабо знаят за нея. Сандра Бълок е имала своя дял от възходи и падения в живота си и тези преживявания са я оформили като възхитителната жена, която е днес.

Била е барманка.
Преди да се превърне в суперзвезда, струваща милиони, и да спечели "Оскар", Сандра Бълок е работила като барманка. Правила го, за да се издържа в самото начало на кариерата си.

Учила е балет и е била мажоретка.
В едно интервю Бълок разкрива, че в гимназията е била мажоретка. Въпреки че не е била запозната с баскетболната терминология, тя е подкрепяла отборите. Като дете е изучавала и балет.

Владее свободно немски език.
Майката на Сандра е била учителка по немски език и оперна певица. Родителите ѝ дори са се оженили в Германия. Въпреки че Бълок е родена във Вашингтон, окръг Колумбия, тя е израснала, говорейки немски.

Тя е влиятелна бизнесдама.
Бълок е жената, която стои зад продуцентската компания Fortis Films. Тя я основава в края на 90-те години на миналия век, а компанията е продуцент на известни филми като "Приложна магия", "Мис таен агент", "Всичко за Стив" и последния - "Изгубеният град". Интересно е да се отбележи, че тя е изпълнявала и главните роли във всички тях.

Тъй като е специалист по всички професии, тя управлява и успешен ресторант в Остин, Тексас, наречен ''Walton's Fancy & Staple''. В него се сервира комфортна храна и е любим местен ресторант.

Децата ѝ са приоритет номер 1.
Сандра обяви, че си взима почивка от актьорската професия, за да прекарва време с децата си. Тя има син, Луис, и дъщеря, Лайла. И двамата са осиновени и Бълок ги отглежда като самотен родител.

Тя винаги е една крачка напред, когато помага на другите.
Известна е с това, че е една от първите знаменитости, които правят щедри дарения, без да го обявяват публично, независимо дали в отговор на природно бедствие или в подкрепа на усилия за набиране на средства. Доколкото ни е известно, през последните години даренията ѝ са надхвърлили 5 млн. долара.