#CharmistaAsWeEnjoy – радостта от зимата под формата на бижу

  • Сподели:
#CharmistaAsWeEnjoy – радостта от зимата под формата на бижу

Thomas Sabo ни кани да се насладим на зимата и празничния сезон с новите чармове в любимата на феновете на бранда колецкия Charm Club-Charmista. С впечатляващия си дизайн и изящна ювелирна изработка новите модели за зима 2023 са истинско празненство на доброто настроение и уютните моменти с любими хора през студените месеци!

Лайтмотивът на всяко бижу Thomas Sabo за 2023 е joie de vivre – радостта от живота тук и сега. Именно той е водещ и в новите модели в най-обичаната и разпознаваема колекция на германския бранд по целия свят – Charm Club. От появата си през 2006 г. до днес Charm Club е любима на феновете на нестандартната визия, изразена чрез персонално подбрани бижута.

Развивайки се непрестанно през годините, от 2023-та Charm Club добавя към името си и закачливото Charmista, за да допълни усещането за общност и да е в пълен унисон с лайфстайла на своите привърженици. А те са отворените към света ярки личности, които се радват на живота тук и сега и демонстрират с усмивка това, което обичат.

С тематичните си зимни модели, които създават празнично насторение от пръв поглед, усмивките ни стават още по-широки. С приказния си дизайн и весели коледно-зимни мотиви, подредените върху новите нежни колиета и гривни чармове разказват своеобразна зимна приказка под формата на изящно бижу.
Верни на себе си, всички модели за зима 2023 от колекция Charm Club-Charmista залагат на mix & match концепцията с много и разнообразни цветни чармове, които можем да съчетаваме според вкуса и настроението както на гривни, така и на колиета, дори на обеци.

Затова за допълнително парти празнично настроение можете да се порадвате и на светещите в тъмното чармове от #CharmistaAsWeDream за есен-зима 2023. Всички те имат за цел да отбележат по впечатляващ начин миговете, в които мечтаем и пускаме въображението си на воля, вдъхновявайки се от звездите на нощното небе и необятния Космос! Или казано с други думи – перфектните бижута, с които да посрещнете следващата година и да поставите новото начало в живота си по специален начин.

С новите модели на Thomas Sabo ще усетите уюта и радостта през зимата и студените снежни месеци. Подарете (си) това щастие и изпитайте радостта от живота тук и сега!