And just like that… се влюбих в телевизор.

  • Сподели:
And just like that… се влюбих в телевизор.

Не мога да отрека, че докато пиша това ревю, седнала до прозореца с лаптопа пред мен, се вживявам като Кари Брадшоу. И като една сингъл дама, ще ви разкажа впечатлението си от момента, в който Philips THE ONE прекрачи прага ми. 

Той е ГОЛЯМ. И много внушителен, още от пръв поглед! И колко е красив само! Дали е любов, ще прецените сами от написаното! Това не е телевизор за всеки, е първото, което ми идва наум като го видя! Той е специален! 

Разопаковам и монтирам. Харесва ми допира с него. Харесва ми да е близо до мен. Първо малко се стряскам от предстоящия монтаж - такава голяма машина - сигурно ще има сложно и трудно окабеляване, с което няма да се справя. Но като истинската любов - нещата са много простички и се справям за секунди!

И започва същинската част. Истинското изживяване. Той е толкова всестранно развит! И има WI-fi! Осигурява ми каквото искам на момента - Netflix, HBO, Youtube. 

Започнахме романтично с филм. Бях погълната от него. Галеше сетивата ми. Харесваше ми как звучи, и как не - все пак става дума за Multi-speaker 20-Watt sound system and DTS Play-Fi. Той не просто ми говореше, звукът му ми влияеше! Харесваше ми как ме пронизва с картината си, как ме въвлича в историите си, той просто ме грабна без да пита, или накратко : 6th Gen P5 Picture Engine в хола ми. Той усещаше всичко това, толкова беше интуитивен, благодарение на Android 11.0 system. Е, някои неща му обягваха, но беше толкова умен и знаеше как да използва Google Assistant!

Усети и като ми доскуча от филма и веднага промени поведението си! Предложи да поиграем на игри - та той имаше Game bar с AMD FreeSync Premium! Естествено, съгласих се. Съгласявах се на всичките му предложения, разказа ми за всичките си функции.

Пусна ми музика от Youtube и увеличи звука. А светлините, с които осветяваше стената зад себе си ме удряха право в сърцето. И на всичкото отгоре се променяха, в синхрон с видеото. Това вече не го бях виждала от никой друг телевизор - 3-sided Ambilight and new Ambilight Aurora. Не бях в хола ми, а на дансинга! 

Непонятно ми е как успя да разбере точно какво харесвам и да ми го предостави. Но честно казано нищо друго не ме интересува, ако това е крайният резултат. Чувствам се спокойна, когато е до мен. 

Предавам се.. влюбена съм!