Shiseido: защото потенциалът няма възраст

  • Сподели:
Shiseido: защото потенциалът няма възраст

Ан Хатауей е новият глобален посланик на линията Vital Perfection на Shiseido.

Марката вярва, че актрисата перфектно олицетворява целта на серията за грижа за кожата да докаже, че "потенциалът няма възраст" със своята вечна елегантност и красота. Чрез работата си Ан се е превърнала във вдъхновение за мнозина, насърчавайки ги да достигнат вътрешния си потенциал, за да създадат по-добър свят.

''Трябва да вярваш, че собственият ти потенциал е винаги там, където се срещат миналото, настоящето и бъдещето'', споделя Ан Хатауей.

Използвайки десетилетните изследвания в областта на грижата за кожата, серията Vital Perfection на Shiseido е разработена, за да подпомогне естествените процеси на заздравяване и подмладяване на кожата и да постигне най-добри резултати. Тя също така има за цел да отключи пълния потенциал на кожата за красота, независимо от това на какъв етап от живота си се намирате.

Някои от продуктите, които си заслужава да бъдат подчертани, включват Vital Perfection LiftDefine Night Concentrate: базиран на вече спечелило награди научно откритие на Shiseido, този нощен концентрат се бори с отпускането на кожата, като се противопоставя на ефекта на гравитацията по време на сън. Серумът за лице таргетира нова причина за отпускането на кожата – отслабването на нейната естествена анти-гравитационна система. 

Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment, който е обогатен с бърза технология Pure Retinol за справяне с линиите, бръчките и тъмните петна; Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum, предназначен за стягане, повдигане и придаване на по-ярък и сияен вид на кожата; и накрая, Vital Perfection Uplifting and Firming Cream, който използва технологията Shiseido ReNeura Technology++™ за насърчаване на регенерацията на кожата.

"Ан си сътрудничеше с нас през целия творчески процес, за да изработим личния израз на Vital Perfection. Новаторските технологии и състав на Vital Perfection работят, за да осигурят това, на което е способна кожата ви, като я подхранват, защитават и хармонизират", каза Еко Ло, вицепрезидент на марката Shiseido.

"Винаги съм се възхищавала на философията на Vital Perfection, на това как тя съчетава проста елегантност, сложна традиция и знания, придобити с времето, по такъв балансиран и нюансиран начин", отбеляза Ан Хатауей.

Грижа за кожата, неподвластна на стареене, подкрепена от изследвания на човешкия потенциал.

Vital Perfection LiftDefine Night Concentrate

Вдъхновени от последните научни открития, тези изключителни формули предлагат таргетирани и точни отговори на нуждите от повдигане, стягане и подсилване на блясъка на кожата на жените над 40, които искат да съхранят нейния пълен потенциал за младост. С включената във формулите ReNeura Technology, плод на експертизата на марката в невронауката, Vital Perfection действа върху нервната система на кожата, за да реактивира нейните
естествени механизми за регенерация и да противодейства на признаците на стареене.

Сега Shiseido създаде LiftDefine Radiance Night Concentrate за още по-ефективен отговор на отпускането на кожата. Това експертно решение противодейства на отпускането, причинено от гравитацията, за да запази чертите и да дефинира контурите на лицето. Нанасяйте тази безпрецедентна грижа за кожата вечер, преди да се унесете в сън.

Ясно е, че способността на кожата за регенерация намалява с възрастта. Кожната тъкан губи значителен обем, нейната съпротивителна сила срещу гравитацията намалява и тя започва да се отпуска. Лицевите контури губят остротата си, а чертите на лицето започват да издават отминалите години. Shiseido днес има тотално различно разбиране към механизмите за отпускане на кожата, благодарение на нова, вече наградена*, научна теория, наречена
''Динамичен пояс''.

Изследователите на Shiseido първи доказаха ролята на мускулите arrector pili muscles (намиращи се в основата на косъмчетата по тялото) в поддържането на кожната тъкан и запазването на формата на лицевите контури. Същетвуващи в много голям брой в кожата на лицето, тези мускулчета се повдигат вертикално, т.е. обратно на посоката на гравитацията, създавайки напрежение, което предпазва кожата от това, да загуби формата си. Учените нарекоха този
естествен анти-гравитационен механизъм ''Динамичен пояс''.

Друго наблюдение помогна за оформяне на тази теория. Когато кожата остарява, броят на мускулчетата arrector pili намалява, както намалява и тяхната способност да подпомагат кожата отвътре. С по-малко поддръжка, кожата се поддава на ефекта на гравитацията, отпуска се и лицевите контури започват да губят форма.

Изключително чувствена, уникалната текстура подпомага проникването на активните съставки, като същевременно образува обгръщащ филм върху повърхността на кожата, за да стимулира интензивното действие против отпускане през цялата нощ. Нощният концентрат Vital Perfection LiftDefine Radiance е последната стъпка във вашата вечерна грижа за кожата, прилагана след нощния хидратант, която повдига, възстановява и стяга. Концентратът предлага интензивно действие против отпускане за стягане и предефиниране на контурите на лицето

С нощен концентрат Vital Perfection LiftDefine Radiance Shiseido подарява на всички жени възможността да не се притесняват от възрастта си, а да приемат своята красота във всеки етап от живота си.

Тук Ан Хатауей разказва за връзката си с Shiseido.

На какво се възхищавате най-много в марката, особено когато тя отразява традициите и ценностите на японската култура?

- Грижата, вниманието, стриктността и страстта. Тази страст е нещо, което може да се усили докрай, но в същото време може да бъде и тиха. И това не намалява нейната интензивност. Чувствам, че връзката ми с Shiseido ми позволи да виждам с много по-голяма яснота, дълбочина и признателност. Компанията има такова наследство в Япония и беше вълнуващо да открия как са успели да станат глобални, без да загубят нищо от своя характер, цялост и идентичност.

Какво най-много ви вълнува в линията Vital Perfection?

- Колко добре действа! Наясно съм, че хората могат да изпитват голям натиск от думата "съвършенство". Но след това се замислих за нея от друга гледна точка и наистина се развълнувах, защото осъзнах, че тъй като това е продукт за грижа за кожата, вие сте тези, които активират съвършенството, защото то е вътре във вас. Това е начин да подобрите нещо, което вече притежавате. 

Кога започнахте да се увличате по грижата за кожата?

- Винаги съм смятала, че грижата за кожата е важна, но през 20-те си години работех с една актриса и наблюдавах как тя сваля грима си в края на всеки ден. Почистването на кожата ѝ беше многопластов процес, ритуал. Започнах да се отнасям към кожата си по-деликатно, с повече внимание и мисъл. Резултатът, който открих за себе си - колкото по-дълго време грижата за кожата е приоритет, толкова по-малко грим се налага да нося. Няма нищо лошо в използването на грим, аз самата нося доста често за работата си. Но съм истински щастлива, когато се чувствам добре в кожата си.

Как да намерим собствения си потенциал?

- Не винаги е лесно да откриете своята светлина. Понякога и сенките могат да ни упътят до светлината. Понякога светлината е скрита и чака да бъде
да бъде намерена. Подобно на нашия потенциал, тя съществува вътре в нас и не познава граници.