#CharmistaAsWeKiss - вечни целувки и вълнуващи моменти в света на Thomas Sabo

  • Сподели:
#CharmistaAsWeKiss - вечни целувки и вълнуващи моменти в света на Thomas Sabo

Thomas Sabo представя първата си колекция за 2024г. – Charm Club – Charmista - AsWeKiss, вдъхновена от деня на влюбените. As We Kiss, където целувката става източник на вълнение, прилично на любовта от пръв поглед. Париж, градът на любовта, служи като източник на вдъхновение за творческия директор Aurore Melot. Новата колекция представя уникални моменти от нейния живот във Франция, превърнати в изискани бижута, където влюбените се превръщат в звезди на кампанията. As We Kiss – за вълнуващи моменти и безкрайната красота на любовта.

Вдъхновението за новата колекция на Thomas Sabo - As We Kiss, където целувката се превръща в източник на емоция и вечност. "Vive l'amour!" означава повече от просто любов; това е изживяването на емоциите в тяхната пълнота, и точно този дух прониква във всяко бижу от новата колекция. Творческият директор на марката, Aurore Melot, произхожда от Франция и нейните спомени от Париж са вдъхновяващ елемент за As We Kiss. "Градът на любовта има невероятна способност да оживи емоциите. Тази колекция е нашият начин да превърнем вълнуващите моменти в прекрасни и изключителни бижута", споделя тя. 

As We Kiss е повод да отпразнуваме всички влюбени, чрез които всяка целувка става елегантен символ на любовта. Ръчно изработени бижута във форма на цветя, сърца и емблематични елементи за града на любовта, предават емоцията и романтиката на уникалните моменти. Thomas Sabo приканва своите клиенти да съчетаят стил и емоция в As We Kiss, която не просто предлага бижута, а трансформира моментите във вечни спомени. 

Богатство от многообразни и цветни чармове, които могат да бъдат елегантно комбинирани и носени с различни видове бижута. Всяко еднo от тези уникални творения цели да предаде настроението и емоцията, които сърцето ни е изпитвало - дори без да ги видим с очите си. Открийте изразителния свят на As We Kiss чрез усъвършенстван стил и вдъхновяващи дизайни.

Нека любовта живее във всичко, до което се докосвате!

Oткрийте колекцията в магазини Thomas Sabo, магазини SiLVER COURT и онлайн на silvercourt.bg