FREYWILLE ви предлага вълнуващ декември с ексклузивни подаръчни комплекти

  • Сподели:
FREYWILLE ви предлага вълнуващ декември с ексклузивни подаръчни комплекти

Най-изисканата гама от бижута на FREYWILLE съчетава скъпоценния емайл с чисто злато и изящни диаманти.

Като олицетворение на лукса се създава перфектна хармония между радостта от художествения дизайн и копнежа за нещо специално.

Фините бижута на FREYWILLE сa в дизайни от различни колекции. Те са със специални форми, които се предлагат само в тази селекция и са елегантно оформени, стилни и изискани.

Ръчно изработени в ограничени количества в ателието FREYWILLE във Виена, те свидетелстват за ангажимент към качеството и демонстрират изискана съвременна елегантност.

Уникалните дизайни, които може да разгледате са достъпни онлайн: „L’Amandier Rouge Éclat“, „L'Amandier Turquoise“ и „Éternité“ от колекцията Hommage à Vincent van Gogh. „Orangerie“ от колекцията Hommage à Claude Monet. „Inspired by the portrait of Adel Bloch - Bauer“ от колекцията Hommage à Gustav Klimt . „Imperial“ от колекцията Hommage à Hundertwasser.

През целия месец декември подаръчните комплекти на FREYWILLE ще имат 10 % отстъпка от цената. 

Разгледайте всичките им специални предложения и не пропускайте да донесете радост и вдъхновение на себе си или на ваш близък за идващите празници.

 

 

Вдъхновени от Густав Климт - подаръчен комплект "Dreams" - медальон Helena и пръстен Miss
Този подаръчен комплект, посветен на най-новата ни колекция "Dreams", съчетава деликатният медальон Helena с пръстен Miss - идеален избор за елегантна жена.

Вдъхновени от Клод Моне - Подаръчен комплект Giverny - Ocean Drops § Пръстен Дива
Цъфтящ оазис - подаръчният комплект от обеци Ocean Drop и пръстен Diva, отразява флоралния блясък на Нормандия в дизайна Giverny, вдъхновен от Клод Моне.

 

Вдъхновени от Густав Климт - Подаръчен комплект Inspired by Portrait Adele Bloch-Bauer - гривна Мис и обици Кабошон
24-каратови златни спирали в стил Арт Нуво, изобразени върху артистичен емайл. Елегантна комбинация от гривна Мис и обици Кабошон в дизайн ''Вдъхновени от портрета на Адел Блох-Бауер".

Вдъхновени от Винсент ван Гог - Подаръчен комплект L'Amandier Rouge Éclat - пръстен Мис и копринено фишу
Класическият пръстен Мис, съчетан със сияещите цветове на копринено фишу, в дизайн L'Amandier Rouge Eclat, е истинско изявление за всяка стилна и модерна жена.

Вдъхновени от Клод Моне - Подаръчен комплект "Orangerie" - обици Almond и фишу
Цветен букет очаква щастливия получател на този прекрасен подаръчен комплект. Тази нова форма обици, в съчетание с копринено фишу са задължителен избор за любителите на артистичните бижута.

Вдъхновени от Клод Моне - Подаръчен комплект Orangerie - Гривна Спринг § копринен шал Каре

Деликатната гривна Spring на FREYWILLE се съчетава с класически копринен шал Carré в дизайн Orangerie, за да оформи подаръчен комплект с вечна елегантност. Той улавя идиличната атмосфера на водните лилии на Клод Моне и носи чувствата и усещанията за Живерни със своите уханни цветя, топли слънчеви лъчи и нежен вятър на Нормандия.

Вдъхновени от Клод Моне - Подаръчен комплект Orangerie Rose - пръстен Miss и копринено фишу
Нежните нюанси в розово и синьо отразяват залеза и водните лилии в езерото в Живерни. Този подаръчен комплект съчетава прекрасно копринено фишу с деликатен пръстен Miss, от колекцията Orangerie в розова позлата.

 

Вдъхновени от Пол Гоген - Подаръчен комплект Polynesia - Медальон малка полу-луна & Ocean Drops
Екзотичните мечти са отразени в дизайна Полинезия, вдъхновен от Пол Гоген. Състоящ се от медальон Small halfmoon и обеци Ocean drops, този подаръчен комплект пресъздава тропическия дух в ярък цветове.

Вдъхновени от Винсент Ван Гог - Подаръчен комплект Provence - обици Capri Drops и пръстен Дива
Нежни тонове на тюркоазено, зелено и синьо изпълват уникалният дизайн на Provence. Вдъхновен от Винсент ван Гог, този подаръчен комплект съчетава елегантни обици Ocean Drops с красив пръстен Дива.

Вдъхновени от Хундертвасер - Подаръчен комплект Spirit of Vienna - медальон Хелена и пръстен Дива
Вдъхновена от Фриденсрайх Хундертвасер, Spirit of Vienna е колекция с живи и ярки цветове. Този подаръчен комплект е красива и елегантна комбинация от медальон Хелена и пръстен Дива.

Вдъхновени от Хундертвасер - Подаръчен комплект Spirit of Vienna - обици Ocean Drops и пръстен Мис
Цветен блясък и 24-каратово злато характеризират дизайна Spirit of Vienna, вдъхновен от Фриденсрайх Хундертвасер. Елегантните обеци Ocean Drops и пръстен Мис са специален подарък за всеки повод.

 

Вдъхновени от Винсент ван Гог -  Подаръчен комплект Vincent! - медальон малка полу-луна и обици Кабошон
Този подаръчен комплект е идеалният избор за любителите на Винсент ван Гог. Вдъхновен от известната му творба "Спалня в Арл" и неговия автопортрет, комплекта се състои от медальон малка полу-луна и обеци Кабошон.

 

Вдъхновени от Густав Климт - Подаръчен комплект "Dreams" - обици Carre и колие
Този подаръчен комплект е идеалният избор за ценителите на изкуството на густав Климт. Вдъхновен от световноизвестната картина ''The Virgin'', комплектът се състои от чифт обици и колие Carre.

Вдъхновени от Винсент ван Гог - Подаръчен комплект Éternité - обици Almond и копринено фишу
Този подаръчен комплект съчетава копринено фишу с елегантни обеци Almond, вдъхновени от картината "Starry night" на Винсент ван Гог.

Вдъхновени от Винсент ван Гог - Подаръчен комплект Сватбена колекция - Медальон Сърце с диаманти и Пръстен Кабошон хенгър с брилянт

Вдъхновен от картината на Винсент ван Гог ''Бадемов цвят'', дизайнът в меки нюанси на роза и слонова кост се слива с чистотата и красотата на 18-каратово злато. Символичният медальон Сърце е в подаръчен комплект с пръстен Кабошон.