Открийте света на страстта и вдъхновението с първата колекция на UNOde50 за 2024г. – SOULCRAFTED

  • Сподели:
Открийте света на страстта и вдъхновението с първата колекция на UNOde50 за 2024г. – SOULCRAFTED

Първата колекция на UNOde50 за 2024 е тук! Магичния свят на бижутата, UNOde50 представя своето последно творение - колекцията "SOULCRAFTED". Тези не просто бижута, а произведения, родени от страст и дълбока връзка със същността на всеки човек. Въвеждаме ви в свят, в който стилът среща душевността, а индивидуалността изскача във всяко камъче и перла. Творческият директор на марката, Хосе Азулай и неговият екип не само създават бижута, а им вдъхват живот.

Пътешествието ни започва с подколекция "Beloved", в която вратите се отварят към различни проявления на любовта. Красиви бижута, обвити в злато, сребро, пленяват със своите сърца, събуждащи въображението и обвити в елегантност. Едно пътуване през различни етапи на любовта, представено чрез уникални форми и неочаквани материали.

Себеопознаването продължава с подколекция "Spiritual", където свободата на душата и търсенето на смисъл са в сърцевината на всяко бижу. Тук се отдаваме на самоанализ, търсейки щастието и спокойствието. Женствените и елегантни бижута, съчетаващи се с различни метали с малки кристали в бяло и синьо, са не просто аксесоари, а дълбоко символични творения. Белите кристали олицетворяват чистотата на душата, докато синьото е отражение на безкрайното пространство и мистичната свързаност със звездите.

Емблема на свободата,  креативността и енергията на младостта. Идеята, че всяка частичка е живописна картина, въплъщение на безгрижието и вълнението, което носим в душата ни през целия си живот. Танц, предизвикващ емоции и пренасящ ни в свят на младежки арт и необичайни форми. Красиви възможности за комбиниране, които приковават вниманието с уникални детайли и топлота в подколекция ''Youthful''.

Нека вашият стил бъде израз на собствения ви творчески път!

Oткрийте колекция SOULCRAFTED в бутик UNOde50 в гр. София, магазини SiLVER COURT с гр. София & Варна и онлайн на silvercourt.bg