Pandora ME те кани на едно горещо, фестивално лято

  • Сподели:
Pandora ME те кани на едно горещо, фестивално лято

Парти настроението това лято върви ръка за ръка с новата колекция Pandora ME!

Астрономическото лято настъпва на 21 юни и с него обявяваме сезона на фестивалите, концертите, слънцето и партита до зори за официално открит.

Посрещни зашеметяващите изгреви на горещото лято и се отдай на силните емоции от предстоящите слънчеви дни по възможно най-впечатляващия начин – с новите флуоресцентни бижута Pandora ME!

Вдъхновена от музиката, енергията и свободата на лятото, хитовата колекция включва ярки, цветни и взаимозаменяеми модели, които можеш да съчетаваш изцяло според настроението си във всеки момент, като преобразиш стайлинга си до неузнаваемост.

Сред топ бижутата, с които ще си абсолютно неотразима на всеки фестивал през лято 2022 са тематичният медальон с кубични цирконии ''Моето слънце'' в Pandora Rose и уникалната флуоресцентна единична обеца, която свети в оранжево под светлините на парти прожекторите.

За допълнителни флуоресцентни отблясъци в други нюанси можеш да се довериш и на разноцветните държачи и удължители Pandora ME, чрез които да внесеш още повече индивидуалност в свежата си визия.

Друг сигурен начин да изпъкнеш в тълпата, като подчертаеш уникалната си същност, са колиетата ''Моята индивидуалност'' и(ли) гривната ''Моят характер''.

Бъди дръзка и „Мечтай цветно“ с едноименния медальон с цветни кристали и емайл или заяви красноречиво себе си с пръстените ''Моят стил'' и ''Моите цели''.

За да си истинска mix & match кралица съчетай няколко пръстена-халки Pandora ME с цветен имайл и добави към тях висящ талисман с персонално послание като ''Моята страст'' или ''Моите идеи''.

Вариантите за комбинации са много и безкрайни, защото ги определяш самата ти, така че побързай да резервираш своето място на най-яките ивенти това лято и не забравяй да вземеш със себе си най-верния си съюзник за топ визия: своите бижута Pandora ME.

Повече за новата колекция на бранда можеш да научиш на pandora.net, а ние те каним дръзко: Изрази себе си #безфилтър с новата колекция #PandoraME!