Остава само един месец, за да се включите в конкурса eCommerce Academy Awards 2022

  • Сподели:
Остава само един месец, за да се включите в конкурса eCommerce Academy Awards 2022

Конкурсът, който търси звездите на онлайн търговията в България

Остава само един месец, в който всички онлайн търговци, които са достатъчно смели да покажат своите страхотни проекти, могат да се включат в конкурса eCommerce Academy Awards 2022.

Той вече навлезе в късната фаза на регистрация на участниците. Онлайн търговците все още имат възможност да се включат в конкурса до 30-ти август и да получат експертна обратна връзка от журито, както и много други допълнителни екстри.

eCommerce Academy Awards 2022 е конкурс, който си поставя за цел да намери “Звездите на онлайн търговията” и да отличи, разбира се, тези, които са се справили най-добре.

Форматът е така структуриран, че малки и големи онлайн магазини могат да мерят сили помежду си, като единственото условие е кандидатите да оперират в една и съща сфера на дейност.

Конкурсът е разделен на 12 основни и 3 специални категории.

Електронната търговия е път с много разклонения.

“С този конкурс целим не просто да покажем кои са най-добрите страни на участниците и да ги оценим, а също така да им бъдем полезни като им посочим недостатъци, които да отстранят и по този начин да улесним пътя нагоре”, заяви главният организатор Никола Илчев.

Защо да включите в конкурса? Той ще ви даде:
-    Обратна връзка за работата на електронния магазин;
-    Популярност на дейността на организацията пред нова аудитория;
-    Възможност за създаване на нови бизнес контакти в сферата на електронната търговия; 
-    Допълнителен трафик към вашия електронен магазин;
-    Допълнително самочувствие на екипа, който разработва и работи в проекта;

Освен това, всеки участник, веднага щом заплати таксата за участие, получава две много важни неща: ваучер на стойност 100 лв. от Delta.bg, компания, предлагаща хостинг услуги, и статия в групата на основния ни медиен партньор - Netinfo.

За отличниците е предвиден плакет “Звезда на онлайн търговията”, който е специално изработен за конкурса. Допълнително, най-добрите магазини ще имат възможност да се включат и в поредицата “Зад кулисите на онлайн бизнеса”, създадена и ръководена от eCommerce Academy.


Всички бонуси, ползи и допълнителни преференции, които носи участието в конкурса, можете да видите тук: eCA AwardseCA Awards 2022

За eCommerce Academy: 

eCommerce Academy стартира дейността си през 2016 година като организира една от най-мащабните и значими конференции в сферата на електронната търговия у нас като eCommerce Academy Conference, Продавай успешно в Румъния и Гърция, Продавай успешно в Amazon и Правни и данъчни аспекти в eCommerce, като всички те обединяват и събират заинтересовани от цяла България.

След средата на 2020 година събитията се провеждат в хибридни формати и достигат до стотици онлайн търговци и такива, които биха искали да стартират свой бизнес. Освен активен YouTube канал, Академията поддържа и аудио формат за обучение и вдъхновение на онлайн продавачите в България – podcast.

В него Никола Илчев, създател и главен организатор на eCommerce Academy, показва реалните истории на истински електронни търговци. Академията има и две издадени книги.

За Никола Илчев
Никола Илчев, чрез eCommerce Academy, е в основата на част от най-популярните събития за онлайн търговия у нас, създава професионални видео поредици в YouTube, обучава и подкрепя общността със знания, вдъхновение и партньорски контакти.

Управлява групи за бизнес развитие, както и води eCommerce Academy Podcast.
Съ-автор и съставител на книгата Add to cart

За всякакви запитвания, свързани с конкурса, организаторите, журито и участието, обръщайте се към:

Мирела Тодорова
Тел: 0877977737 
Мейл: info@ecommercebg.com