Категория

30+ 185

Медоу получава знаци от покойния си баща Пол Уокър почти десетилетие след смъртта му

Медоу получава знаци от покойния си баща Пол Уокър почти десетилетие след смъртта му

Дъщерята на Пол Уокър Медоу разказва как получава знаци от покойния си баща почти десетилетие след смъртта му. 24-годишният модел, който участва в "Бързи и яростни 10", последния филм от поредицата, вярва, че остава свързана с баща си, който загина в автомобилна катастрофа през ноември 2013 г. на 40-годишна възраст.

Четири начина да рестартираме връзката си

Четири начина да рестартираме връзката си

Всяка връзка в даден момент минава през трудни етапи, в които партньорите започват да се чувстват отегчени и търсят някаква алтернатива, чрез която да подобрят общуването и да внесат малко разнообразие в своите отношения. Съществуват методи, които биха ни помогнали да внесем малко цвят в сивотата на ежедневието и да се почувстваме отново желани и обичани от половинката си. Понякога рестартът е точно тази опресняваща част от отношенията ни, която ни отворя очите и ни подсеща защо всъщност обичаме толкова силно човека до себе си. Когато успеем да минем на едно ново ниво, ще имаме възможността да преживеем много прекрасни моменти, които да подобрят нашата връзка - именно затова рестартът е важен, ако искаме да не зацикляме дълго време на едно и също място със своята половинка.  

Няколко признака, че приятелите ви използват

Няколко признака, че приятелите ви използват

Думата приятел би трябвало да бъде синоним на подкрепа, уважение и чест, но истината е, че в днешния свят всичко изглежда по-различно. Обикновено тези хора, които допускаме в своето обкръжение не винаги имат добри намерения към нас и по-скоро се стремят да черпят от нашата енергия, а в някои редки случаи, дори и от материалните ни възможности. Ако искате да разпознаете хората, които само ви използват, забележете дали откривате сходни черти в тяхното поведение.

Бащите са по-щастливи от майките - да разгледаме защо

Бащите са по-щастливи от майките - да разгледаме защо

Бащите изпитват повече радост, когато прекарват време с децата си и общуват с тях. Освен това те са склонни да изпитват по-малко стрес от майките, когато се грижат за децата си. Изглежда, че бащите имат уникален начин на възпитание, който им позволява да се забавляват и да изживяват по-приятни моменти с децата си, което може да доведе до по-ниски общи нива на стрес.

Вин Дизел към Медоу Уокър: ''Баща ти се гордее с теб''

Вин Дизел към Медоу Уокър: ''Баща ти се гордее с теб''

''Израснах на снимачната площадка, наблюдавайки баща ми, Вин, Джордана, Мишел, Крис и други на мониторите. Благодарение на баща ми съм родена в семейството на ''Бързите''. Не мога да повярвам, че сега и аз мога да бъда част от тях. С тези, които са били наблизо, за да видят как раста. Благодаря на @louisleterrierpro за добротата, търпението и подкрепата. Имам чувството, че сте част от семейството, щастлива съм, че това е само началото. Специален поздрав за най-добрия приятел на баща ми, който сега е моят най-добър приятел @bbirtell, това нямаше да е възможно без теб. Благословена съм, че мога да почета наследството на баща ми и да споделя това с него завинаги. Обичам много всички ви!''

Лайънъл Ричи & Лиза Париджи: ти ме караш да се чувствам в безопасност

Лайънъл Ричи & Лиза Париджи: ти ме караш да се чувствам в безопасност

Любовната история на 73-годишния Лайънъл Ричи и 33-годишната му приятелка Лиза Париджи е всичко друго, но не и обикновена. Въпреки значителната разлика във възрастта им, двойката продължава да процъфтява във връзка, която е издържала проверката на времето. Любовта им е вдъхновение за мнозина, като Ричи често показва как приятелката му е внесла радост и щастие в нелекия му живот.

Как да се справите ако партньорът ви е доминиращ във връзката 

Как да се справите ако партньорът ви е доминиращ във връзката 

Доминиращият партньор е този, който чертае правилата в една връзка и определено дърпа конците в нея. Той е този човек, който взима ръководните функции и подрежда картите, според собствените си правила. Да живее човек с доминиращ и налагащ се партньор не е никак лесна задача, особено когато не може да си държи затворена устата за дълго време, тогава искрите бързо се превръщат в мощни пожари, изпепеляващи нормалния диалог. 

Четири сигурни знака, че партньорът ви изневерява

Четири сигурни знака, че партньорът ви изневерява

Все по-често двойките започват да се съмняват в лоялността на партньора си и това е основната причина, поради която изпробват различни техники, чрез които да хванат в крачка своята половинка. Докато част от хората се правят на детективи и ловки конспиратори, други пък не обръщат толкова много внимание на сигналите, които издават, че нашия партньор не ни е особено верен. В 57 % от случаите, когато човек се съмнява в изневяра от своята половинка, тя вече е станала факт. А в останалите проценти тези съмнения са просто плод на развинтеното ни въображение, но за да разберем каква е самата истина трябва да имаме набито око и силно развита интуиция, която да ни подскаже накъде отиват нещата.

Белегът като знак за мъжественост и сила

Белегът като знак за мъжественост и сила

Науката за привличането може да бъде мистериозна за прогнозиране и понякога е трудно да се определи какво точно ни привлича към даден човек. Може да е неговото чувство за хумор, увереността му в определени ситуации или може просто да ни харесва начина, по който един мъж изглежда. Проучване твърди, че когато става въпрос за нечие лице, жените са привлечени от определени черти, включително малки белези.

Как изпускаме контрола над живота си и губим ценно време

Как изпускаме контрола над живота си и губим ценно време

Колкото по-фокусирани сме в живота на другите и пренасочваме цялото си внимание към своята работа и домашните задължения, толкова повече загубваме контрола и свободата в своя живот. И точно тогава идва моментът, в който се обръщаме назад и не можем да намерим онези прекрасни спомени, които са останали единствено в нашите мечти, просто защото не сме имали възможността да ги реализираме и да живеем така както искаме. 

Дженифър Гарнър: ''Аз съм отворена книга и не ме бива в това да съм фалшива''

Дженифър Гарнър: ''Аз съм отворена книга и не ме бива в това да съм фалшива''

"Като дете аз и семейството ми винаги се позовавахме на една прекрасна проповед, в която нашият свещеник обясняваше как трябва да вземеш болката и товара си, да си представиш как отиваш на брега на реката и изработваш красива кутия от това, което намираш там. Поставяш внимателно болката си в тази кутия и гледаш как тя се носи по реката. Силата на това да се отпуснеш, да не носиш болката цял живот със себе си и да я оставиш да си отиде.'' Питам Гарнър дали съжалява за нещо. "В живота не можеш да съжаляваш", казва тя.