Седем ясни знака, че партньорът ви обича

  • Сподели:
Седем ясни знака, че партньорът ви обича

Връзките са изключително сложна материя и дори, когато си мислим, че всичко върви по план, идва нещо непредвидено, което бързо променя събитията.

Всички сме наясно, че не е никак проста задача да намерим човек, на когото да вярваме безрезервно и който да ни обича с нашите качества и недостатъци, но сега ще разгледаме няколко знака, които може да ни подскажат, че до себе си имаме половинка, на която може да разчитаме и изпитва силни чувства към нас.

1. Мили обръщения – Ако нашият партньор се обръща към нас с мил прякор и нежни думи, това е сигурен знак, че той държи на нас. Ако често се случва обръщението му към нас да е свързано с нежни и чувствени изрази - това е ясен сигнал за любов.

2. Непоискана помощ – Дори без да сме се обърнали с молба към своя партньор за помощ, той пръв е предложил да ни подаде ръка. Загрижеността е ясен знак, че този човек искрено държи на нас.

Ако е готов да се изправи пред проблемите заедно с нас, вместо да избягва неприятностите и проблемите, които съпътстват всяка любовна връзка - всичко това трябва да ни доведе до мисълта, че не сме му безразлични.

3. Изненади – Половинката ни всячески се стреми да подобри нашето настроение, нещо повече, да ни накара да се почувстваме истински щастливи от тази връзка и във всеки удобен случай. Подхожда към нас с мил жест или някаква изненада – това значи, че той мисли за нас.

4. Готов е и в огъня да се метне, за да ни защити – Във всеки един момент, той е наш гръб, сянка и упора, не позволява на никого да се меси в нашите отношения, както и да му дава съвети за връзката, готов е да ни защитава дори и пред своите близки.

5. За него компромисът не е мръсна дума – Той умее да прави компромиси в името на добрата връзка и не се притеснява да признава грешките си, защото знае, че в света безгрешен човек не се е родил. Той не би допуснал непредвидени ситуации, интриги и сплетни да се влияят негативно на отношенията му с любимия човек. 

6. Докосвания – Независимо под каква форма, ще бъдат докосванията, този човек се стреми да бъде близък с нас и търси физически контакт. Той не пропуска да ни прегърне, когато види, че страдаме, за да ни утеши или дори, често се случва да го прави и без никакъв повод.

Не се притеснява да демонстрира своите чувства и пред други хора, защото за него любовта е нещо свещено и чисто, с което трябва да се заразяват и останалите. 

7. Има желание да прави често секс с нас -  Сексът е от особено значение за развитието на една връзка и когато той липсва в нея, нещо започва да се пропуква, а отношенията ни с половинката се превръщат в напрегнати моменти, които не ни носят никакво удовлетворение.

Ако човекът до нас търси физически контакт и има желание за секс и вместо непрестанни откази получаваме едни наистина страстни моменти, които ни карат да сияем – това означава, че той държи на нас, на връзката и не сме му омръзнали все още както и че ни обича истински.

Човек, който обича, търси всевъзможни начини да почувства своя любим още по-близък и именно интимните моменти сближават хората още повече.