Сара Джесика Паркър, която не желае да ѝ бъден слаган етикет "смела"

  • Сподели:
Сара Джесика Паркър, която не желае да ѝ бъден слаган етикет "смела"

Актрисата сподели, че намира за излишно и глупаво да се отделя такова значение на цвета на косата ѝ, още по-малко да бъде определяна като "смела", за това, че има естествено сива коса.

"Моля аплодирайте смелостта на някой друг", заяви тя за списание Allure, в чието интервю разглежда въпроса за стареенето.
По време на снимките на спин-офа ''And Just Like That'', 57-годишната актриса често бе виждана със сиви корени.

"Не мога да отделям толкова време и на всеки две седмици да си оправям цвета на косата."

Докато говореше пред InStyle, Паркър бе попитана как остава оптимист по отношение на стареенето.

"Не мисля за това. Остаряването е просто честната истина на Бог. Донякъде съм принудена да мисля за тази истина, заради професията, с която си изкарвам прехраната, но далеч не означава, че живея в някаква фалшива вселена, в която не осъзнавам, че се променям."

С възрастта, освен остаряването, идват и мъдростта и осъзнаването, както и дълбокото уважение към времето и колко ценно е то. 

"Не осъждам тези, които са по-суетни от мен. Не мисля, че има правилен или грешен начин да имаш връзка с остаряването, живота и времето, прекарано на земята. Но моето мнение е, че има милион неща, които искам да правя със свободното си време и нито едно от тях не е свързано с това как изглеждам или с ненужни опити да върна лентата 15 години назад.
Всичко, за което си мисля, е къде ще вечеряме, какви книги ще прочета, ще бъде ли достатъчно топла водата, на мястото, където ще плуваме", казва Паркър.