Лукреция Константинова
Лукреция Константинова

Името ми е Лукреция Константинова и въпреки, че никой не ме е питал дали го харесвам, продължавам да го нося :)

Понякога съм нежна грижа, друг път войн, мога да размахвам и вълшебна пръчица. Важно ми е да имам готино взаимоотношение със себе си и с другите. Искам да се чувствам добре и уверена, независимо от случващото се около мен.

Този стремеж ме отведе при йога, астрологията, при системата Хюман Дизайн, при образователната програма INSIGHT, при международната фондация The Art of Living, при психологията, медиацията, при НЛП и при още много вълнуващи приключения.

Искам да живея в онази самостоятелност и вътрешна стабилност, която ми помага да не стоварвам желания, изисквания и очаквания върху другите. Имам различен напредък в различните нюанси и става все по-добре. Експериментирам в движение :)

Когато преди години попитах моят Хюман Дизайн ментор, Richard Beaumont "какво бих могла да работя с този мой дизайн", той весело възкликна: "О, то е очевидно – експерт по ефективност, роден образовател".

Моята мисия е чрез ефективна комуникация и алтернативно образование да допринасям за необходимата здравословна промяна. Това невинаги е комфортен процес.

Целта ми е да помогна на колкото се може повече хора да преминат в едно по-будно състояние и куражлийската да поемат лична отговорност за благополучието си. Да преживяваме радост и удовлетворение въпреки контрастите и привидния хаос на Живота е съвсем възможно!

Сертифициран Медиатор, НЛП Практик, ТЕС практик към БАРЕП, ПМ Практик (Пренареждне на матрицата). С голямa любов изучавам и практикувам Астрология, кратки креативни подходи с Алексей Бъчев, йога и медитация. Завършила съм професионалните нива за анализатор в системата Хюман Дизайн PTL1 и PTL2, предстои ми официално дипломиране тази година.

Не болестите, не терористите, не мафията, а НЕХАРЕСВАНЕТО на себе си, граничещо със себеомраза, е причината за нездравия облик на нашият земен свят. Избирам алтернативното себеобразование, свободата и чудесата като норма на живот! На уебсайта ми и на моята "Фейсбук" страница има много съкровища, които чакат да бъдат открити – добре дошли сте :)