Квантова прогноза: Кой е шефът и къде са парите?

  • Сподели:
Квантова прогноза: Кой е шефът и къде са парите?

И ето ни отново, потопени в следващата тема от колелото на живота, която Слънцето активира за всички нас, попадайки в хексаграма 21 – Захапване/Ловеца. От всички 64 хексаграми, само 21 има функцията да упражнява контрол. В идеалния случай, когато умът ни не е стегнат от страх и тревожност, енергията на тази контролираща сила е тук, за да служи на хората, да предпазва, да е будна и да се уверява, че общността разполага с образование, работа, подслон, материални блага.

Контролът е нещо, което най-напред трябва да упражняваме със себе си преди да се втурваме да го правим с другите. Контролирам ли ума си, тялото си, емоциите си? Или съм ходеща бомба, заредена с гняв, осъждане и отхвърляне. Единствено след като сме овладяли себе си, можем да очакваме някой да ни припознае за това и да ни предложи да се заемем с контрола. На кой не му се иска да е шеф, но пътят до тази позиция изисква да сте развили необходимите качества и умения (най-вече самоконтрол), които да са в служба на другите.

Портал 21 попада в знака на Овена и темата за "авторитет или насилник" е все още активна. Разпознават ли те като авторитет или срещаш агресията и осъждането на другите? Това е темата, в която всички сме участници сега и животът тества безмилостно всеки от нас докъде сме стигнали в своето личностно развитие.

През периода 30.03 - 04.04 можем да се почувстваме подтикнати да отхвърляме всякаква намеса: "Не се меси!", "Внимавай!", "Предупреждавам те!". Това създава много напрежение. Искаш да контролираш, но ЗАСЛУЖИЛ ли си тази привилегия? Защото насилието, наказанието, заплахата или безкрайното молене са акт на безсилие, а не на авторитетност, която другите наистина уважават.

Да държиш контрола означава да не се занимаваш с каквато и да била намеса! Ако се стига до там да се намесваш, означава че в действителност друг държи контрола. Струва си да се поразсъждава над това.

Ако ви е важно да държите всичко под контрол, то вие трябва да сте си сам шеф на себе си, да контролирате работата си, доходите си, мястото където живеете, храната си, облеклото си. Всичко. Очевидно е, че такъв път изисква време и развиване на качествена основа, на дълбочина.

Точно сега квантовият поток, преминавайки през портал 21, ще внесе в нашето битие напрежение, чиято цел е да ни помогне да осъзнаем какви знания и умения ни липсват и по какъв начин да инвестираме в себе си така, че да хванем здраво кормилото на живота си и да станем авторитет.

{GALLERY}

Ако често се чувствате безсилни, то сега е моментът да вземете решения в насока за своето личностно развитие. Енергията на Овена ни дава мощен тласък за пробив, за ново начало, за себеутвърждаване, което да подхрани коректно самочувствието ни. Колкото повече развиваме мисълта си, толкова по-ефективни ще бъдат инструментите ни за изследване, анализ и разработване на стратегии за материален успех. Импулсивността и агресията на Овена са проявление на мощния страх, че не съм авторитет, че не знам кой съм, че не съм на своята материална пътека, не съм захапал успеха.

Чувството на безсилие е просто чувство, което ни указва, че мислим погрешно - не е вярно, че нищо не зависи от теб. Да учиш, да работиш, да поемаш отговорност и ангажимент зависи изцяло от теб. Да пребориш менталната тревожност (което не е мислене!), подхранваща страхове, зависи изцяло от теб.

Можеш ли да бъдеш абсолютно безпристрастен? Защото това е качеството, което другите хора ще очакват от теб, ако решат да ти възложат контрола. Нашата политическа сцена е отражение точно на този дефицит – има шуробаджанащина и почти никаква безпристрастност. Ползваш ли се с име на принципен и законен човек, който осигурява обективност? Това са все въпроси, които Слънцето активира в ежедневието ни сега.

Следващите 6 дни ще ни провокират и по отношение на нашите вярвания за парите, така че бъдете наблюдателни за това какъв е вашият вътрешен порядък. Каквито са убежденията ви за богатството, парите и успеха, такава ще е и вашата реалност.

Портал 21 казва "Аз съм тук, за да те предпазя и да се погрижа за теб. Никой не може да направи това за теб, което аз мога да направя". Това може да е така, а може и да не е. Повдигат се темите за доверието, за партньорството, за връзките, за бизнеса, дълга, бдителността.

"Ако не внимавам, някой може внезапно да ми отнеме кокала!" – ето как ключовите думи на портал 21 Захапване/Ловецът могат да се проявят на ниско ниво на съзнание. За да успяваме на материалната плоскост по един автентичен и удовлетворителен за нас начин е необходимо да се самообразоваме и да опитомяваме ума си, освободждавайки го от навика да се тревожи, да търси отговори на хиляди въпроси, да се страхува за оцеляването си ден и нощ...

Докато мотивацията ни за действие е задвижвана от моделите "Ще получа ли каквото искам?" и "Ще се прецакам ли, ще ми се отнеме ли нещо?" сме много далеч от успеха. Да чакаш възможността да направиш нещо, което ще ти позволи да получиш онова, което вярваш, че ти липсва е огромно напрежение, което ще почувстваме през тези 6 дни. Как всеки един от нас ще се възползва от "времето" е въпрос на гледна точка и ниво на осъзнатост.

Едно е сигурно – хексаграма 21 ни учи, че пътят на материалния успех е в образованието.

В периода 30.03 – 04.04 Луната преминава през зодиакалните знаци на Стрелец, Козирог и Водолей, насочвайки нашия фокус към нови възможности или фалшив оптимизъм, към поемане на отговорност или бягство, към самостоятелност или зависимост от другите. Комуникацията в този период може да бъде шокираща и да доведе или до експанзия или до упадък, до качествено ново начало или до още повече обърканост.

Марс е в Стрелец и може да се почувстваме силно фрустрирани, понеже не знаем върху какво е необходимо да се фокусираме. Ключът е да намерим балансиран и отговорен подход към разрешаването на проблемите, а това изисква стройна логика. Самото умение за фокус и концентрация не гарантира решението, това е просто пътят, началото. Логическият процес е колективен процес и сътрудничество с другите е наложително. И тук отново ще лъсне истината за нашето умение да общуваме качествено.

Венера е в знака на Риби, което обагря социалната сцена и взаимоотношенията с емпатия, емоционална нервност, манипулативност и... лъжи.

Такава е "сцената" и това са "играчите" в периода 30.03 – 04.04.2016 г. Бъдете будни, наблюдаващи, осъзнати и си вземете това, което ви е необходимо за вашето личностно израстване. Времето е такова, каквото е, и можем да се чувстваме жертви или победители, в зависимост от личността, която сме развили до момента.

Учи, експериментирай, задобрявай, бъди включен в живота!

Ако сте любoпитни да узнаете повече за себе си и за света чрез астрологията и системата Хюман Дизайн или имате дилема и се нуждаете от подкрепа, можете да се свържете с мен на 0885 38 77 88 или на PoweredIn@gmx.com.

Квантова прогноза: Кой е шефът и къде са парите?