Защо порядъкът възниква сам? Квантова прогноза за периода 16 - 21 април 2016

  • Сподели:
Защо порядъкът възниква сам? Квантова прогноза за периода 16 - 21 април 2016

Да си жив на света като човек е доста объркващо. И мисълта, че "трябва" да направим нещо, защото това състояние на обърканост е влудяващо, обърква нещата още повече. Мислиш си, че действително знаеш какво става и всичко сякаш напук се разрушава пред очите ти.

Огледайте живота си, огледайте живота на другите и си дайте сметка, че всички идваме на този свят объркани и преминаваме през по-голямата част от него объркани. В повечето случаи (ако се грижим добре за здравето си), объркванията в живота ни се разрешават сами.

Ето защо сме родени – ние сме велики подреждащи създания! Рано или късно успяваме да извлечем смисъл от нещата. В момента, в който не можем да приемем, че объркаността е естествена, че не ни е дадено да контролираме пътя, в този момент настъпва истински дълбокото объркване и блокираме.

Това е енергията, която ни подава Слънцето в периода 16 - 21.04.2016 г., попадайки в хексаграма 3 - Подреждане/Трудности в Началото. През тези 6 дни може да се чувстваме доста объркани, меланхолични и дори депресирани, или да забелязваме това у другите, и да се втурваме да ги спасяваме.

Или пък към нас ще се втурват и ще ни натрапват съветите си за това какво трябва или не трябва да направим със себе си. И хаосът може да стане още по-голям. Затова бъдете много селективни по отношение на всички напътствия, които бихте могли да получите, за да избегнете катастрофите.

И все пак, позволете си да участвате свободно в този живот въпреки объркването. Позволете си да грешите, позволете си да се натъквате на неща, които не работят. Иначе никога няма да развиете качеството на адаптивност, без него просто няма да оцелеете.

Иронично, когато човек е объркан може да изглежда доста привлекателен за другите и по този начин може да привлече ценно напътствие. Вероятно ви се е случвало. Ето защо да оставиш объркването просто да бъде и да следва своя естествен ход е един добър начин да се справиш с това напрежение.

И вместо да отхвърляме генерално всички насоки, които идват към нас и да се закопаваме още повече в депресия и объркване, е добре да проумеем факта, че ние не можем да израстваме без другите.

В тези 6 дни куражът ни да отстояваме себе си и своите възгледи ще бъде поставен на сериозно изпитание. Ще ни стане ясно можем ли да заявим съзнателно "Аз не съм жертва", или не можем. Докато Слънцето пребивава в хексаграма 3 – Подреждане, всичкият ни "хаос" ще лъсне. Всички скрити страхове и уязвимости изведнъж ще оживеят.

И може да се почувстваме безкрайно неподготвени, когато всички сенки и скелети от миналото ни застигнат с гръм и трясък. Позволете си да си поплачете. Позволете си да се почувствате безпомощни – това е най-истинското и същевременно най-отхвърляното човешко състояние! Осъзнаването, че сме напълно безпомощни частици от този гигантски космически механизъм може да не е особено комфортно.

Повечето хора имаме погрешното вярване, че да си объркан е нещо лошо, което веднага трябва да се поправи: "Трябва да знаеш кой си", "Трябва да знаеш посоката си", "Трабва да имаш стратегии", "Трябва да действаш сега", "Ако не знаеш и си объркан си дефектен" ...

В периода 16 - 21.04.2016 г. по един или друг начин ще ни бъде дадено да проумеем, че великият Организатор на нещата е самият живот, с цялата му необятност и взаимосвързаност. Безпомощността не е нито примиренчество, нито страдание. Автентичната безпомощност е състояние на блаженство.

Единственото нещо, върху което човек има контрол е усвояването на подходяща информация, учене. Ако се чувствате объркани или блокирани, впуснете се в някакво полезно за вас учене. Инвестицията в себе си винаги си струва, винаги се отплаща и възможно най-добрата грижа, която бихме могли да си дадем. Трябва да се научим да принадлежим на Себе си, преди да принадлежим на друг. Да поемем съзнателно отговорност за развиването и изразяването на собствения си творчески потенциал.

Това е архетипната енергия, която Слънцето активира за всички нас през тези 6 дни. Време за прегръщане на сенките, на свързване с нашите вътрешни ресурси, и позволение. Да позволим на живота да ни трансформира.

Ако сте любoпитни да узнаете повече за себе си и за света чрез астрологията и системата Хюман Дизайн, или имате дилема и се нуждаете от подкрепа, можете да се свържете с мен на 0885 38 77 88 или на PoweredIn@gmx.com.