Пристрастен или Гений? Квантова прогноза за периода 27.04 - 2.05.2016

  • Сподели:
Пристрастен или Гений? Квантова прогноза за периода 27.04 - 2.05.2016

Има ли нещо, на което мога да се доверя и което наистина да си струва грижите ми? Има ли изобщо нещо надеждно, постоянно, което си струва да подкрепя? Въпроси, които днес може би сме си задавали по един или друг повод.

А отговорът е един – нещото, което винаги си струва вниманието е твоят Великолепен Аз. За който всъщност не знаем почти нищо, а и не си даваме много труд. Вместо това избираме лесния път – да повтаряме модели, видяни от другите (родители, среда), да вървим по утъпкани и сигурни пътеки, където промяната е сведена до минимум.

Ето защо защо най-коварният вирус на света е този на себеомразата и подозрението - към себе си, а оттам и към другите. Как би могъл да имаш отношение към нещо, което не познаваш?

На 27 април Слънцето излезе от портал 27 – Грижата и навлезе в следващата хексаграма от колелото на Живота: портал 24 – Рационализиране / Завръщане, където енергията е дълбоко индивидуална, тече акустичен процес на индивидуално знаене. Ние буквално чуваме на вълни, честоти. Това означава, че помним само отрязъци от чутото, не всичко; както когато сме включили радиото за фон.

В периода 27 април – 2 май 2016 г., ще чуваме в ума си завръщащи се мисли по неразрешени въпроси, за които и преди сме търсили яснота, обяснение, но без ефективен резултат. Ще преживяваме неумолимостта на недостигналото до разрешение мислене като ментално напрежение и тревожност.

И ще се връщаме отново и отново към една и съща мисъл, един и същ въпрос, само и само да намерим тишина. Ще бъдем поставени под натиска на ума си да узнаем дали нещо е познаваемо, и дали изобщо си струва да се знае.

Ще преживяваме страхът, че може би никога няма да узнаем своята вътрешна истина, както и страхът че тя може никога да не бъде разбрана от другите.

През тези 6 дни енергията на времето ще изисква от нас преосмисляне и преоценка на нашите стари модели на мислене, преди да бъде установена рационална концепция. И това може да бъде едно много вдъхновяващо преживяване, тъй като индивидуалното знаене у всеки човек се стреми да елиминира неоригиналното, да излезе извън комфортната зона и познатите начини на мислене.

Пристрастяването не се отнася само до субстанции като алкохол, наркотици, сладко и пр. Най-коварното и деструктивно пристрастяване е модел на поведение, който ни ограничава и от който не намираме начин да се измъкнем.

В тези 6 дни имаме възможността да забележим собствените си пристрастявания и да поемем ангажимент за трансформирането им. Най-добрият начин за това е тишината; да си позволим да бъдем в тишина със себе си. Ако искаме да живеем автентичния си Аз разбира се.

През тези 6 дни е възможно да има моменти, в които да чувстваме огромна празнина, бездънната заешка дупка от "Алиса в страната на чудесата", която да бъде толкова некомфортна, че тялото буквално да се вцепени до безчувственост. Или пък ще си изфабрикуваме прекалена заетост, с която да се разсейваме, само и само да не се налагаме да се променяме.

Да, промяната е болка, но е нищо в сравнение със СТРАДАНИЕТО, което си причиняваме, когато упорстваме срещу здравословната промяна. Попитайте се "кога за последно мислих по различен начин?"

Точно сега Слънцето осветява нашите пристрастявания, и самото осъзнаване, че носим това в себе си е вече една крачка напред към трансформирането им. Точно сега имаме възможността да проявим кураж, да си признаем грешките от миналото и да поемем в нова посока.

Не се страхувайте от чувството на празнота, от усещането за бездна, а си позволете да го преживеете с пълен интезитет. Какъв би бил резултатът? Никой не знае. Магия е. Това е дарът на Времето, и всеки ще го използва според нивото си.

На едно мистично ниво, в периода 27.04 – 2.05, Слънцето ни помага да осъзнаем че това, което е НЕПОЗНАВАЕМО, и на което можем да се ДОВЕРИМ, е че Абсолюта е последователен; има йерархия и смисъл. Не можем да познаем това с ума си, но можем да изберем да се уповаваме на мирозданието, така както се уповаваме на тялото си без никакво съмнение, а на практика не знаем почти нищо за неговата мистерия.

Струва си да позволиш на твоята вътрешна истина да бъде, да зрее, и да се прояви в точния момент, който твоят ум никога не би могъл да калкулира. И когато сме в състояние да обясним тази индивидуална истина на другите, по разбираем начин, тогава ще преживеем естествено удовлетворение, успех и омиротворение.

Ако сте любoпитни да узнаете повече за себе си и за света чрез астрологията и системата Хюман Дизайн, или имате дилема и се нуждаете от подкрепа, можете да се свържете с мен на 0885 38 77 88 или на PoweredIn@gmx.com.