Изгубен или ориентиран? Квантова прогноза за периода 3 - 8 май 2016

  • Сподели:
Изгубен или ориентиран? Квантова прогноза за периода 3 - 8 май 2016

Кой съм аз? Накъде отивам? Откъде идвам? Въпроси, които продължават да ни вълнуват от древни времена та до наши дни. На 3.05.2016 г. Слънцето навлиза в хексаграма 2 - Посоката на Аза / Приемащата, в която е разположен един своебразен магнетизъм, който служи за навигационна система и магнит за хора и събития.

С други думи, в хексаграма 2 се намира "шофьорът" на нашето превозно средство – тялото, и в следващите 6 дни е добре да бъдем присъствени и осъзнати в настоящия момент, за да не изпуснем важна посока, която Животът може да ни предложи съвсем неочаквано.

В следващите 6 дни темата, която по един или друг начин ще присъства на 70% в ежедневието ни е темата за индивидуалната посока. Аз действително ли се намирам на своята автентична житейска пътека? Ще бъдем чувствителни към дисхармония и атрофия по отношение на нашата собствена визия.

Хора, които имат солидно присъствие в рожденната си карта на зодиакалните знаци Телец, Скорпион, Лъв или Водолей ще усетят временната активация на хексаграма 2 най-силно.

Възможно е да станем свидетели на собствената си безпомощност, стремейки се да избягаме от чувството на изгубеност и самота.

И какво се случва на практика, когато ние не се чувстваме едно със собствената си уникална съдба? Преживяваме чувството на изгубеност и като следствие – вътрешна бедност и страдание. И за да избягаме от целия този дискомфорт, се вкопаваме в материализма и притежанията, без да имаме каквото и да е отношение към околната среда.

Превключваме на режим "моите желания за притежание". Още повече, когато човек няма усещането и знанието за духовните измерения на живота, т.е. води се единствено от "око да види, ръка да пипне", винаги ще се чувства изгубен.

Възможно е да се почувстваме провокирани, отново от некомфортното чувство за изгубеност и скованост, да насилим нещата. Да упражним его и воля по отношение на нашата визиа и посока, отново пренебрегвайки факта, че мирозданието отдавна е конструирало нещата.

Да си въобразяваме, че можем с ума си да контролираме посоката си, която всъщност представлява дълбок мутационен творчески процес. Така както никой човек не може да изманипулира зачатие, раждане и смърт, не можем и да изфабрикуваме посоката си - можем единствено да се НАСТРОИМ към нея.

Какво бихме могли да направим за себе си в тези 6 дни и как да се възползваме оптимално от временно активираната тема – Посоката на Аза / Приемащата?

Най-напред да приемем факта, че единственото нещо, което бихме могли да управляваме е усвояването на знания – това е един от смислите тук на описанието "приемаща". Да бъдеш гладен за знания, а не за материалните и емоционални ресурси на другите. Горивото за Шофьора са знанията, чрез които да изградим стабилни основи и базисния фундамент, от който имаме нужда.

Хексаграма 2 е дълбоко мистична. Тя представлява Женското начало, енергията Ин, Великата Майка, за която няма грозно или лошо бебе. Какво се случва с едно новоредно дете? В момента, в който се роди, то започва да се променя. Расте, едрее, учи се да се движи, да възприема, да говори, да се справя с материалния свят.

Един постоянен процес на учене, адаптация и промяна. Незнайно защо, по някое време в своя живот решаваме, че повече няма нужда да учим и няма да се променяме. И точно тогава започва ентропията, т.е. болести, упадък, липса на енергия и тонус, смърт.

Онова, което всички търсим и наричаме щастие, богатство или рай, е посоката, която ни носи удоволствие. Влагам енергията си в това конкретно правене с ЖЕЛАНИЕ. Следвам своята висша наслада. Разбира се, за това се изисква огромен кураж. Да кажеш твърдо "не" на това, за което нямаш желание и да следваш импулса си. Ами ако те отхвърлят? Ако никой не те разбере?

Изисква се още по-голям кураж да си позволиш да останеш насаме със собствената меланхолия и мрак, БЕЗ да се опитваш да ги "поправяш", без да мислиш че си дефектен. Да се отдръпнеш, да се усамотиш и да позволиш на този дълбоко мутационен процес просто да бъде. Като какавида, на която й предстои да се превърне в красива пеперуда и никой не знае как ще бъдат обагрени крилата й.

Следвайки своята наслада, от момент в момент, правейки това, за което действително имаш желание, ти поддържаш висока вибрация и неусетно започваш да живееш по един различен начин, който е абсолютно индивидуален. И вече не се чувстваш изгубен.

И имаш уникалното усещане за индивидуален стил, който е неподражаем и винаги свеж. Колкото повече се свързваш и подреждаш в съответсвие с всичко, което е, толкова по креативен ставаш в своя жизнен процес.

Нашата посока е красотата и хармонията и точно сега имаме възможността да преоткрием тази посока за себе си. И да, когато нещо мутира, означа че нещо първо трябва да умре, за да се роди свежото, неповторимото. Всеки творец знае това и е наясно, че моментите на меланхолия и мрак е възможно най-ценното време.

Всеки човек носи в себе си индивидуалния гений и ако има търпението, скромността и нагласата, че докато е жив е и учител, и ученик, геният му рано или късно ще заблести. Внезапно и с ярка светлина, като ореол на светец.

Може да се каже, че има една универсална посока за всички и това е Красотата. Животът като действия, стремящи се да открият най-красивият начин. Да бъдем отворени, премащи, свързани с всичко, което е, да виждаме красотата и в камъка, и в буболечката, и в гниещото растение...

Животът Е красота. Това е посланието на Слънцето в следващите 6 дни.

Ако сте любoпитни да узнаете повече за себе си и за света чрез астрологията и системата Хюман Дизайн, или имате дилема и се нуждаете от подкрепа, можете да се свържете с мен на 0885 38 77 88 или на PoweredIn@gmx.com.