10 начина да останем млади

  • Сподели:
10 начина да останем млади

Предлагаме ви 10 начина за това как да останем по-дълго млади, или поне да се опитаме. Да ги видим:

1. Изхвърлете несъществените неща. Това включва годините, теглото и височината. Оставете докторите да се безпокоят за тях. Затова им плащате.

2.
Поддържайте връзка само с весели приятели. Сърдитковците ви събарят. (Помнете това, особено ако вие сте от тези сърдитковци.)

3.
Не спирайте да се учите. Научете повече за компютрите, занаятите, градинарството или за каквото ви дойде на ум. Никога не оставяйте мозъка да бездейства. Незаетият ум е "работилницата на дявола", а името на дявола е Алцхаймер!

4.
Радвайте се на простите неща.

5.
Смейте се често, дълго и високо. Смейте се, докато се задъхате и ако имате приятел, който ви кара да се смеете, прекарвайте повече време и още повече време с него…

6.
Случват се и тъжни неща. Преживейте ги, потъгувайте и продължете нататък. Единственият човек, който е с нас през целия ни живот, сме ние самите. Живейте докато сте живи!

7.
Заобиколете себе си с това, което обичате. Няма значение какво е то – семейство, домашни любимци, спомени, музика, растения, хоби – каквото и да е. вашият дом е ваше убежище.

8.
Ценете здравето си. Ако е добро, запазете го, ако е нестабилно, подобрете го, ако е извън възможностите ви да го подобрите, потърсете помощ.

9.
Не предприемайте "пътувания" към вината. Разходете се до алеята в парка, дори до съседния окръг, до чужда страна, но НЕ до там, където е вината.

10. При всяка възможност казвайте на хората как ви харесва, че ги обичате…

Източник: Myvelikoturnovo.com