10 неща, които мъжете обожават в една жена

  • Сподели:
10 неща, които мъжете обожават в една жена

Какво подлудява мъжете в една жена и какво ги кара да искат да бъдат с нея? Предлагаме ви списък с десетте най-важни качества, които всеки мъж намира за неустоими в жената.

10. Доброта

Когато мъжете търсят сериозна връзка, те определено търсят жена с добро сърце. "Дай и ще получиш" със сигурност важи, що се отнася до ключа към мъжкото сърце. Разбира се, не трябва да се прекалява - покажете коя сте и наблюдавайте реакциите му.

9. Позитивизъм

Позитивните хора винаги привличат. Така е и при връзките. Мъжете гледат на жените като на източник на щастие и ако вие покажете точно обратното, трудно бихте го привлекли. Добре е да споделяте своите проблеми, но се опитайте да го правите с позитивна гледна точка, така че той да разбере, че вашият мироглед съвпада с това, което той търси.

8. Финанси

Финансите са деликатна тема, но както при жените, и те играят важна роля в избора на мъжа. Чрез информацията за финансовото ви състояние мъжете си правят изводи. Ако печелите по-малко - дали не си търсите богаташ, за да ви издържа, ако той печели по-малко - дали би приел този статут без той да оказва влияние върху неговото самочувствие във вашите отношения.

7. Отношение към други жени

Мъжете определено не харесват жени, които обсъждат собствения си пол по негативен начин. Дори ако направите неприятен коментар за някоя непозната жена на улицата, бъдете сигурни, че той ще забележи и ще ви възприеме като ревнива и хаплива.

6. Самочувствие

Мъжете обожават жени със самочувствие. Те предпочитат да правят комплименти на жена, която знае своята цена, отколкото непрекъснато да уверяват несигурната в себе си жена, че си струва. Винаги показвайте и залагайте на силните си страни и бъдете сигурни, че така вашите слаби места ще му се сторят незначителни, ако изобщо е имал шанс да ги забележи.

5. Стил

Всеки мъж има определена представа в главата си за това как изглежда неговата жена на мечтите. И въпреки че обикновено те не разбират особено от стил, мъжете със сигурност го забелязват, когато ви видят на улицата или в заведението. Стилът е част от цялостния образ на тази перфектна жена, с която искат да бъдат, така че не трябва в никакъв случай да бъде подценяван.

4. Приятели

Жената на мечтите трябва да има приятелки, с които да излиза и да има свой социален живот. Както в "Сексът и градът", така и в реалния живот, най-привлекателни са независимите секси жени, които се събират на по коктейл, за да си говорят за мъжете и живота поне веднъж седмично.

3. Чувство за хумор и смях

Най-късият път към сърцето на някого със сигурност е смехът. И както жените могат да бъдат привлечени от не толкова привлекателен мъж, но такъв, който ги кара да се смеят, така и мъжете смятат смеха и чувството за хумор за изключително важни, когато избират своето момиче. Ако реагирате на ситуациите от живота с чувство за хумор и дори самоирония, бъдете сигурни, че той ще забележи и ще оцени вашето забавно отношение.

2. Сексапил

Трудно е да се даде определение за сексапил. Все пак той най-вероятно би бил най-добре дефиниран като съвкупност от гореизброените качества, съчетана по един страстен и привлекателен начин. Когато стилът ви е секси, чувството ви за хумор - на място, самочувствието - на висота, както и токчетата, и знаете, че ви очаква страхотно бъдеще по план въпреки някои дребни проблеми, бъдете сигурни - вие сте умопомрачително сексапилна за мъжете.

1. Цели и стремежи

Какво е човекът без цел? Определено целите, били те малки или големи, разкриват една друга, невидима на пръв поглед страна от човека, която може да го направи още по-привлекателен за срещуположния пол. Ето защо мъжете се интересуват живо от вашите стремежи и разбираемо ги взимат под внимание, когато ви опознават. Те говорят много за вашите ценности и начин на мислене и биха обърнали някои първични мъжки представи за вас във ваша полза.