7 начина да съхраним тръпката

  • Сподели:
7 начина да съхраним тръпката

1. Разговори

Не е нужно постоянно да притискате партньора си със въпроси и излишни разговори. Най–важното, за да съхраним връзката си, е да се интересуваме от човека до нас, точно затова можем да заложим на два въпроса в края на деня. Единият е: „Как се чувстваш?“, а другият – „Случи ли се нещо интересно през деня ти?“. Това е абсолютно достатъчно от към въпроси към партньора ви. Другият начин, по-който можем да подходим, е чрез споделяне, в което е достатъчно да кажем на партньора си – „Обичам те“, „Липсваше ми“, „Оценявам нещата, които правиш за мен“ или „Имаш нужда от почивка, искаш ли да те масажирам“. Важно е човекът до нас да усеща любовта и топлината чрез малко думи и повече жестове към него и това се отнася и до двамата партньори във връзката. Колкото и да сме уморени и отегчени, в края на деня е хубаво да можем да си кажем нещо мило или да направим мил жест към другия, ако искаме да съхраним любовта си един към друг.

2. Разнообразие

Няма нищо лошо в това да вкараме малко разнообразие в безкрайната рутина на семейния живот. Тя може да бъде свързана с ново място, на което да се разходим или нова храна, която да опитаме, както и ново секси бельо – изборът е ваш.

3. Романтика

Може би това е едно от най-важните неща за укрепване на връзката, а именно романтичните жестове към другия. Хубаво би било да отделяме по един ден в седмицата или дори в месеца за романтична вечер, в която сме насаме с партньора, направили сме красива вечеря на свещи и се наслаждаваме един на друг, като в самото начало на връзката.

4. Време

За една връзка е от голямо значение времето, което можем да отделим, за да я съхраним здрава и то не е нужно да бъде запълнено изцяло от партньора ни, напротив нужни са минути, в които да кажем „Обичам те“.

5. Секси съобщение

Спомнете си началото на връзката ви, как вечер изписвахте хиляди съобщения, за да опознаете този човек и тръпката, когато си пишехте секси съобщения - ами не е късно да го направите традиция в отношенията с партньора. И двата пола обичат да флиртуват и определено си падат по секси фантазии, затова може през деня да изпратите някое подобно секси съобщение на любимия, защото е важно да задържите сексуалното му напрежение и внимание изцяло към вас.

6. Екскурзия

Какъв по-добър начин да прекарате малко специално време с любимия от една екзотична екскурзия. Определено това би се отразило положително и на двамата партньори. Важно е да променяте обстановката от време навреме, ако искате да изпитате различни емоции, а един чудесен начин е да отидете на почивка с човека, когото обичате.

7. Хоби

Открийте начин, по-който и двамата ще се чувствате щастливи и в свои води. Намерете хоби или просто нещо, което да ви свързва и което с удоволствие да правите двамата, без значение какво ще е то. Може да изберете спорт, рисуване или да си направите кино вечер, в която един ден седмично да гледате вечер филми, които и двамата харесвате.