''Адам ме превърна в герой за моя син и никога няма да забравя това.'' - Бен Афлек

  • Сподели:
''Адам ме превърна в герой за моя син и никога няма да забравя това.'' - Бен Афлек
Докато говори за снимките на последния филм, в който участва и продуцира "Последният дуел", Бен Афлек разказа изненадващо трогателна и емоционална история, която вквючва неговия колега и приятел - Адам Драйвър, също участващ във филма.
Снимките на продукцията се осъществяват във Франция и Бен е трябвало да се прибере у дома за рождения ден на своя осемгодишен син - Самюъл.
Това обаче не е могло да се случи и да присъства на партито.
Бен е опитал да изпрати цял куп с подаръци, но те така и не пристигнали.

Човек от екипа забелязва колко разбираемо разстроен е Афлек и отива до него, казвайки му, че неговият син го очаква много по-добра изненада с участието на един от любимите му герои от "Междузвездни войни" - учителят на рицарите - Кайло Рен.
Малкият Самюъл навършвал девет години и наистина вярвал в съществуването на злодеят Кайло Рен. Откривайки всички подаръци от своя идол, определено ощастливили детското му сърце.

Развръзката станала ясна. Адам Драйвър разбрал за лошите новини около прибирането и невъзможността бащините подаръци да дойдат навреме.
Научил кога е рожденият ден, обадил се на асистента на Бен, поискал адреса и уредил не само подаръци, но и картичка подписана от името на Кайло Рен.

"Гледах как Самюъл отваря всички подаръци. И казах: "Моите не пристигнаха навреме, но имам изненада от някой, който наистина иска да се увери, че си получил подарък." 
Синът ми ме попита: "Кой?" 
И аз отвърнах: „Кайло Рен".
Докато отваряше всичко, пуснах видеото на Адам и това бе невероятно трогателен и силен момент.
Адам ме превърна в герой за моя син и никога, никога няма да забравя това."