Аз обичам себе си

  • Сподели:
Аз обичам себе си

Решихте ли, че съм самовлюбен егоист? Е, отне ми дълго време, за да имам смелостта да го изрека на глас. Любовта към самите себе си е една от най-важните вибрации, които можем да излъчим към света.

Когато обичаме себе си, нашите честоти трептят с достойноство, самоувереност, увереност и в замяна на това привличаме ситуации и хора, идеи и чувства, обстоятелства и случки, които отговарят на любовта, която изпитваме към самите себе си.

Когато не се обичаме, е равностойно да изкрещим на Вселената: "Накажи ме!", защото заявяваме, че ние не се ценим... Защо тогава някой друг трябва да ни цени? Ето защо е толкова важно да се научим да се обичаме, да се уважаваме, да ценим и харесваме себе си дълбоко и искрено.

Искате да се обичате, но не знаете как? Вземете един нов тефтер и в продължение на трийсет дни, изброявайте десет или повече неща, които цените, уважаване, одобрявате в себе си.

По този начин ще привлечем още любов към себе си и от самите нас, и от външния свят. Когато отделим време за себе си, нашите честоти дават сигнал на Вселената, че заслужаваме най-доброто.