Бракът ви е в криза? Накарайте го да се влюби отново

  • Сподели:
Бракът ви е в криза? Накарайте го да се влюби отново

В семейния живот има няколко етапа, когато жената трябва да прояви активност. Всички те са свързани не с брачните кризи, а с кризите в идентичността на мъжа – към 20, 30 ‒ 35, 40 ‒ 45 и 50 ‒ 55-годишната му възраст.

И така, ето шест начина да накарате мъжа си да се влюби отново:

{GALLERY}

Източник: Гнездото

Откъс от книгата на Олга Маховска "Мъжът като загадка. Защо не иска да се жени, а след това ‒ да се развежда"

Бракът ви е в криза? Накарайте го да се влюби отново

За мъжа е важен неговият сексуален статус и нивото на постиженията му. Но сексуалният е на първо място. Така че не разчитайте той да се интересува кой знае колко от моралния облик на жена си, от нейните качества на домакиня и на добра и почтена жена.

Напротив, откровената еротика, инициативата и активността, дори агресивността ще задържат мъжа ви до вас и в най-неудържимия му период.

Снимка: StockSnap / Pixabay.com

Бракът ви е в криза? Накарайте го да се влюби отново

Друг сигурен начин да погалите мъжкото самочувствие са комплиментите, които сте готови да нап­равите на съпруга си. Тази "мъжка слабост" е толкова силна и известна, че ако още не сте стигнали до автоматизъм в ритуала по възхвала на мъжа си, всяка друга може да ви го отнеме, като му каже само две-три нежни думи.

Трябва да хвалите всичко (от ум до костюм), и то с намеци за изключителността и големия потенциал на избраника ви.

Снимка: photo-graphe / Pixabay.com

Бракът ви е в криза? Накарайте го да се влюби отново

Както знаем, мъжете реагират по-силно на своя потенциален съперник, отколкото на любимата си. Дръжте до себе си неколцина мъже приятели. Как ли?

Ами просто не отказвайте да контактувате с тях, дискутирайте неутрални теми, така че мъжът ви да вижда, че сте интересен събеседник не само за него. И че не сте посредствена домакиня, с която може да се говори само за цените на хляба и млякото, за интериора или за проблемите на децата.

Снимка: rawpixel / Pixabay.com

Бракът ви е в криза? Накарайте го да се влюби отново

Ако мъжът ви обича футбола, извадили сте късмет. Защото значителна част от емоциите му ще са насочени към спорта. Мъжката компания и адреналинът на запалянкото са невинни мъжки забавления извън дома.

Подкрепяйте хобитата на мъжа си, защото те запълват времето за други, по-опасни и застрашаващи семейния живот занимания.

Нещо повече, веднага ще се прочуете като жена, която проявява разбиране. Защото, уви, повечето мъже все още се жалват, че жените не споделят техните увлечения и ги смятат за излишно пилеене на пари и време, които трябва да са за семейството.

Снимка: FirmBee / Pixabay.com

Бракът ви е в криза? Накарайте го да се влюби отново

Рязката промяна във визията на съпругата е замайвала главата на не един женен мъж. Те остават с усещането, че сега вече имат нова жена. Най-силно реагират при смяна на прическата и на цвета на косата.

Яркото червило също може да създаде впечатление за голяма промяна. Мъжете обикновено се затрудняват да кажат кое точно ги е слисало в променения образ на жена им. Изглежда, за тях това е нещо като символичната смяна на партньорката.

Снимка: ivanovgood / Pixabay.com

Бракът ви е в криза? Накарайте го да се влюби отново

И накрая, намерете възможност да заминете някъде за 2 ‒ 3 седмици. Проучванията показват, че върхът в носталгията на мъжа по съпругата му настъпва на третата седмица.

Ако го оставите "да погладува" (защото ще го лишите не само от секс, но и от възможността да ви вижда, да ви чува и да ви докосва), после ще ви посрещне един безкрайно зажаднял, влуден от липсата ви и готов на всичко съпруг.

През това време и най-недосетливите мъже, ако не проумеят, поне ще почувстват, че без жена си са заникъде. Направо са загубени! Затова, когато се приберете, не забравяйте да го попитате: "А ти обичаш ли ме?".

И още как! Защото какво е това влечение към жена му, ако не любов?

Снимка: adamkontor / Pixabay.com