Бритни Спиърс и Сам Асгари обявиха официално годежа си

  • Сподели:
Бритни Спиърс и Сам Асгари обявиха официално годежа си

В неделя, 12 септември, суперзвездата Бритни обяви, че се е сгодила за дългогодишния си приятел, след като са били заедно пет години. 
Мениджърът на Спиърс също потвърди голямата новина, че фитнес инструкторът и изпълнителката са сгодени.
В Instagram пост поп звездата написа, че не може да повярва, придружен с кратък клип, в който тя гордо и щастливо показва бижуто си в различни пози, а годеникът ù стои до нея.

Блестящият пръстен на поп звездата е с четири-каратов диамант, проектиран от Forever Diamonds NY .
Марката разкри всички подробности за уникалното бижу на Бритни.
Сам е разговарял с основателят на Forever Diamonds NY, Роман Малаев, майстор бижутер, за да направят персонализирана визия на годежния пръстен.

За да стане всичко още по-истинско, лично и специално, Сам решава да гравира думата "Лъвица" от вътрешната страна на пръстена, което е и неговото обръщение към дамата на сърцето му.

Щастливата двойка се среща за първи път на снимачната площадка на клипа „Slumber Party" през октомври 2016 г., където си разменили телефонни номера.
През 2017 г. двойката направи официална връзката си Instagram. И двамата преди това са изразили желанието си да се установят и да създадат семейство заедно.

В интервю за списание "Forbesпрез март Асгари заяви: „Приоритетите ми в живота са да остана скромен и да разбера откъде съм дошъл и къде отивам. Що се отнася до актьорската ми кариера, съм готов за следващата стъпка.
Искам да пренеса и връзката си на друго ниво. Нямам нищо против да стана баща. Искам да бъда млад баща."