Бритни Спиърс: Няма да се върна на сцената

  • Сподели:
Бритни Спиърс: Няма да се върна на сцената

Поп принцесата Бритни Спиърс, която от 2018-та година не е излизала на голяма сцена, обяви, че няма да се върне да пее под светлините на прожекторите, докато баща й контролира кариерата и живота й като неин попечител, в каквато роля е от 2008-ма година, заради системни злоупотреби с наркотици от страна на звездата. С емоционален пост в личния си профил в „Инстаграм“ певицата изля болката си и обяви решението си.

"Няма да се появя на сцената, докато баща ми решава какво да нося, да казвам, правя или мисля. Правя това през последните 13 години. По-добре е да танцувам по пижама, без стайлинг или грим в хола си, отколкото на сцената в Лас Вегас, без да мога да контактувам с феновете си. Освен това от много дълго време не ми е позволено да ремиксирам песните си и да записвам нови сингли... Просто се отказвам!", написа изпълнителката, която през последните месеци често качва свои видеа, на които пее и танцува, заснети в хола в именито й.

От близо 7 години Бритни Спиърс води съдебни битки, за да се оттърве от попечителството на баща й и да разполага с финансите си, натрупани през кариерата й. Тя е една от най-продаваните певици за всички времена с над 100 млн. продадени копия на албуми и 98 млн. продадени сингли. Богатството й се оценява на 60 млн. долара.

В началото на юли Спиърс се появи в съда чрез онлайн връзка и се обоснова защо иска да се оттърве от баща си. Тя разкри, че винаги се е страхувала от него, а на голямата й болка била, че не й дава да забременява и да ражда деца. Съдът в Лос Анджелис отказа да удовлетвори искането на блондинката родителят ѝ да бъде отстранен като попечител на нейните финанси, но пък й бе позволено сама да избере своят защитник в съда. "Не съм перфектен човек... но тяхната цел е да ме накарат да се чувствам луда", каза Спиърс в съда. Досега официално не е обявявано какви са психичните проблеми, с които Бритни се бори от години. Следващото заседание по делото за попечителството е насрочено за 29 септември.