Бурни любови и раздели в новия сериал „Горещи сърца“ по bTV Lady

  • Сподели:
Бурни любови и раздели в новия сериал „Горещи сърца“ по bTV Lady

Нажежени латиноамерикански страсти очакват зрителите на bTV Lady с новия бразилски сериал „Горещи сърца“ (Haja Coração). Поредицата тръгва на 27 август (петък) с вълнуваща драматично-комедийна сюжетна линия и първокласен актьорски състав. Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 17:00 ч. в ефира на дамския канал.

Историята:

Тансиня (Мариана Шименес) е очарователна продавачка на плодове, отгледана в традиционно италианско семейство, но известна с горещия си нрав. От 15 години тя се среща със съседа си – шофьора Аполо (Малвино Салвадор), за когото от малка мечтае да се омъжи.

Когато тази мечта е на път да се сбъдне, девойката ненадейно среща богатия и неустоим маркетинг специалист Бето (Жоао Балдасерини), който не приема „не“ за отговор. Той обаче цели да я омае единствено, за да спечели облог със свой приятел.

Объркана в чувствата си, Тансиня се разкъсва между човека, когото винаги е обичала, и мъжа, който събужда нови чувства у нея. От друга страна, сестрата на Бето – Тамара (Клео Пирес), се заглежда по Аполо и успява да предизвика смут в отношенията му с Тансиня.

Тансиня преживява и семейна вражда след изчезването на баща си, когото тя от малка смята за мъртъв. Красавицата ще направи всичко възможно, за да разкрие истината.

Актьорите:

Главната роля в „Горещи сърца“ е поверена на една от най-известните бразилски актриси – Мариана Шименеш, позната на българските зрители от хитове като „Шоколад и пипер“, „Студена кръв“, „Америка“ и др. За ролята си в „Горещи сърца“ тя споделя: „Тансиня е с толкова горещ темперамент, че успя да зарази и мен с огнената си кръв“.

Екранни партньори на Шименеш са Малвино Салвадор (в ролята на Аполо), който освен на снимачната площадка се изявява и на модния подиум, и Жоао Балдасерини, за когото превъплъщението в „Горещи сърца“ е и първа главна роля.