Четири типа мъже, напълно неподходящи за връзка

  • Сподели:
Четири типа мъже, напълно неподходящи за връзка

Има мъже, на които просто не им е писано да бъдат обвързани, а това го показва както техният характер, така и социалният им живот и липсата на достатъчно време.

Много от мъжете предпочитат да се обвържат сериозно на по-късен етап от своя живот, когато са подредили мислите си и са създали подходяща среда за създаване на поколение.

Сега обаче ще разгледаме четирите типа мъже, които просто не се вписват в дългосрочните любовни авантюри.

1. Бизнесменът

Този мъж е насочил цялото си внимание в своята работа и време за нещо по-различно липсва. Той е така вглъбен в ежедневните задачи, че трудно намира време да се откъсне, дори и за един бърз обяд със своята любима.

Самият мъж от първи тип, ясно осъзнава своите цели, но му е изключително трудно да жонглира между своята кариера и създаването на семейството и в повечето пъти избира работата пред задълбочените отношения, които за него отнемат прекалено много време, енергия и черпят от силите му. 

2. Егоцентрикът

Този мъж е обсебен сам от себе си и вярва, че около него се върти светът. Егоцентрикът не успява да се съобразява с друга гледна точка, както и да приеме по-различно от неговото собствено мнение.

Той вярва, че неговите решения са най-смислени и в повечето случаи пренебрегва човека до себе си.

Сами разбирате колко е трудно, дори невъзможно, този човек да се обвърже сериозно, тъй като малко жени биха склонили глава пред нелепото детско държание на егоцентрика, който е грозно съчетание между егоист и нарцисист, въпреки че егоцентрикът не се интересува пряко от това, дали го харесват другите или не - по-важното е той самият да се възхищава на себе си.

3. Аматьорът

Този тип мъже никога не спират да имитират чужди животи по-различни и значително по-интересни от техния собствен.

Третият тип мъже обикновено се вторачват в живота на близък приятел, след което точно следват стъпка по стъпка неговите действия като обвързване, сериозни отношения, дори и брак.

Те никога не успяват сами да планират своето бъдеще и обикновено са ръководени от чужди интереси.

Тези мъже нямат думата за собствения си живот, нямат интереси, нито пък успяват да се развиват професионално.

4. Играчът

Играчът е като пеперуда, която никога не успява да намери своето място – прелита от връзка на връзка, взима това, което му е нужно и преминава към следващата дама, която изпитва интерес към него.

За този тип мъже животът е една игра, те не могат да приемат нищо на сериозно, нито пък да се обвържат с някого просто, защото обичат свободата си, както и възможността да се чувстват винаги като деца, които живеят за мига и действат без да мислят.