Чувствата ми – моята навигационна система

  • Сподели:
Чувствата ми – моята навигационна система

Изгубих се! Толкова много се отдалечих от себе си, че в един момент си казах – не се усещам. Сега разбрах причината и разрешението. Бях изоставила навигационната си система – Чувствата си!

В един момент открих, че съм "ходещ правилник за поведение", в който беше описано как да се държа във всяка конкретна ситуация, с всеки конкретен човек, място... Не проявявах никакво съмнение – имах правилник и в него беше описано как да се държа и какво да си мисля, че чувствам, вследствие на това и обратно. Но мен ме нямаше. Бях на автопилот.

Къде бях АЗ?

Прелиствах, прелиствах правилника, знаех го наизуст, но нещо липсваше. Нямаше го основното правило – обърни внимание на чувствата си и бъди себе си! Каквото и да избереш, то е твоят избор и твоя отговорност. Толкова е просто всъщност!

В момента, в който си спомних за потъналата в забрава навигационна система, разчистих купищата условия, изисквания и правила и я открих! Тя си беше у мен и винаги е била и ясно ми е посочвала пътя… към мен, моята радост и разширение, но кой да обърне внимание на чувствата си, нали има правила. И сега видях – тя ме напътстваше с два индикатора – разширяване и свиване.

И сега аз започвам да се движа по пътя към себе си. Избирам разширението, радостта, избирам да бъда себе си – любовта! Благодаря на всеки, който ми помогна да си спомня за безпогрешната навигация, която носим! Вчера се питах кога се изгубих толкова, а днес си казвам – колко се радвам, че се открих!

Доверете се на чувствата си, ако ги забелязвате, а ако сте като мен – да ги игнорирате, потърсете ги, те ще ви отведат у дома – при истинската ви същност! Аз го направих и полетях!

Аз съм себе си!

Автор: Катерина Аспарухова / Myvelikoturnovo.com

Чувствата ми – моята навигационна система

Доверете се на чувствата си. Снимка: margonem.pl