Деми и Брус, които празнуват рождените си дни заедно

  • Сподели:
Деми и Брус, които празнуват рождените си дни заедно

Деми и Брус макар и разделени преди доста години, са една от холивудските двойки, които са съхранили топли и приятелски отношения в името на разбирателството и семейството. Те бяха женени от 1987 до 2000 г. и споделят три дъщери - Румър (33 г.), Скаут (30 г.) и Талула (28 г.).

По повод на 67-ия рожден ден на легендата от "Умирай трудно", актрисата сподели специална публикация, в която изразява обичта си към бившия си съпруг:

"Честит рожден ден, Брус! Благодарни сме за нашето сплотено семейство!"

Един до друг, със широки искрени усмивки, и дъска от различни видове италиански гъби, подготовка към празничната вечеря.
В коментари феновете реагираха на публикацията на Мур, като похвалиха звездата от "Ghost" за това как тя и Уилис са съхранили близостта помежду си, години след раздялата им.
"Страхотни семейни цели! Обожавам ви и двамата. Бъдете благословени", написа един фен, а друг добави: "Вашият модел послужи като пример за подражание в моето семейство! И работи - всички сме щастливи".

Звездата от "Армагедон" се ожени повторно през 2009 г. за Ема Хеминг Уилис, с която споделя две малки дъщери: седемгодишната Евелин и деветгодишната Мейбъл.
Миналата година Мур и Уилис отново бяха заедно за рождения му ден и тогава тя сподели в публикация чувствата си:

"Честит рожден ден, Брус! Ти си единствен по рода си! Толкова съм благодарна, че споделям тези три красиви момичета с теб!"

Още през октомври 2021 г. Румър говори пред PEOPLE за това, че е дете на разведени родители и похвали майка си и баща си, че са съумели да направят раздялята си по начин, по който нито едно от децата да не се чувства притиснато и пренебрегнато.

"В моето семейство всички се стремим да имаме наистина дълбока, смислена и честна комуникация. Във всяка връзка — независимо дали е с партньор, независимо дали е със семейството ви или с приятелите ви — честността и общуването са ключови в едни отношения.
Имам доста приятели, които израснаха с разведени родители на младини и виждах как тези хора се изправят на нокти един срещу друг, а децата трябва да избират при кого от двамата да прекарат празниците".

Румър допълни: "Благодарна съм, че на мен не ми се наложи да правя този тежък избор и ние бяхме приоритет за моите родители".

Деми не пропуска повод да поздрави Брус и за Деня на бащата: