Десет ключа към по-голямо сексуално удоволствие в женската природа

  • Сподели:
Десет ключа към по-голямо сексуално удоволствие в женската природа

Каним ви да отделите малко време за връзка с по-дълбокото си сексуално Аз. Когато сте готови, не се страхувайте да изследвате себе си и да се насладите истински на страстна любовна игра с любимия.

1. Бъдете в тялото си, а не в ума си.

С тялото си вие сте сетивни какво се случва и ще забележите всякакви приятни усещания, които можете да изпитате, наслаждавайки се, без да се притеснявате дали ще стигнете до оргазъм или не. Свалете натиска от  себе си.
Ние популяризираме своята сексуална или жизнена енергия чрез това как живеем. 

2. Дишайте.

Дишането дълбоко в корема, разширява гърдите. След това се отпуснете и издишайте, позволявайки си да се „предадете" в собственото си тяло. Дишането е един от ключовите елементи за сексуалното удоволствие. 


3. Не е важно колко често сексът се случва между една двойка.

Няма магическа, цифрова формула. Качеството на изживяването, което създавате, е от значение. 


4. Бъдете наясно с нещо в живота си, за което сте благодарни.

Благодарността е прекрасно отварящо сърцето чувство. Дръжте гърдите си нежно и с любов в ръце. Можете да ги погалите деликатно или да продължите да ги държите, не е нужно да разчитате на партньора си за това. В любовната игра не чакаме някой да направи първия ход.

5. Осъзнайте и почувствайте всякакви приятни усещания.
Позволете на бедрата си да се движат плавно. Напред-назад, едно до друго, около в кръг, за да подсилите връзката си ум/дух/тяло.
Почувствайте как възниква вашата сексуална сила, дайте си разрешение да се насладите напълно на възбудата. Това е само за вас и вие го заслужавате!


6. Използвайте гласа си.
Позволете на себе си (и на партньора ви) да чуете удоволствието изречено на глас. Гласът ви е сложно свързан с вашата сексуална енергия, така че преодолейте всяка съпротива и оставете звуците си да бъдат чути.
Материализирайте ги.

7. Потискането на сексуалната енергия е нездравословно и отрича истинската ви същност. Сексуалните проблеми обикновено се отнасят до потискане на тази енергия, а не чрез нейното здравословно изразяване. Сексуалната енергия е естествена и красива. Сексът, от своя страна, е единственият начин, по който повечето хора чувстват абсолютна свобода - в момента на оргазъм, оставяйки на заден план своя обикновен, ограничен ум. 


8. Помнете, че вашият опит е уникален и няма правилно или грешно.

Оставете тялото си да върви по течението.

9. Докоснете интимните си части с любов, а не с техника. 

Може би използването на вибратор или секс играчка тук за увеличаване на усещанията, които изпитвате, ще бъде по-директен начин за оргазъм или би могло да позволи на усещанията ви за първи път да станат по-ясни. 


10. На физическо ниво сексът има многобройни ползи от намаляването на високото кръвно налягане и стреса, произвеждането на допамин за изграждане на увереност, окситоцин за засилване на привързаността, които създават чувство на щастие и благополучие. Сексът ни поддържа във физическа форма и ние поддържаме форма, за да се радваме на по-добър секс. Нашето удоволствие може дори да повиши имунитета ни и да намали хроничното възпаление - източник на редица болестни процеси.