ДНК възприема човешката реч и мислите. Всяка произнесена дума е като генетична програма

  • Сподели:
ДНК възприема човешката реч и мислите. Всяка произнесена дума е като генетична програма

Конвенционални учени обявиха официално научни данни и извод, който е отдавна ясен за езотеричните науки: ДНК възприема човешката реч и мислите на човек. Всяка произнесена дума е като генетична програма, способна много съществено да променя живота.

Молекулите, отговорни за наследствеността, получават акустична информация, когато ние просто разговаряме или слушаме нечии разговори. Също така ДНК възприема и обкръжаващата информация, когато ние мълчаливо четем или гледаме нещо. В същото време един текст или разговор лекува наследствеността, а друг я травмира.

Академикът от Академията на медико-техническите науки и член на нюйоркската Академия на науките П. П. Гаряев смята, че с помощта на словесни мисловни форми човек изгражда своя генетичен апарат.

Оказва се, че молитвените думи събуждат резервните му възможности. Чрез молитвите, отправени към много светци, изцеление са намерили безнадеждно болни хора. Благословението на светиите се разпространява в продължение на няколко поколения.

По отношение на проклятията, то те разрушават вълновите програми - следователно нарушават нормалното развитие на организма, но само в случаите когато висшите същества позволяват да се действа. За чистите хора, за тези, които живеят в Истината и Любовта, проклятията не действат.

Най-важният извод на учените е, че на генетичния апарат на човека съвсем не му е безразлично какво мисли неговият стопанин, какво чете или слуша. Защото всяка информация може да се запечата в така наречения вълнови ген. ДНК апаратът не може да разграничи от кого получава дадена информация - дали от събеседник или от екрана на телевизора.

Молекулите на ДНК са способни да обменят информация с помощта на акустични и електромагнитни вълни. Но най-поразителното е, че в своите експерименти учените са предизвикали с думи много "чудеса" или генетични ефекти. Учените са създали уред, който превръща думите на хората в електромагнитни колебания, способни да повлияят на молекулите на наследствеността - ДНК.

Оказало се, че някои думи предизвикват мутагенен ефект с изключително голяма сила.
Изкривяват се и се откъсват хромозоми, гени сменят местата си. В резултат на това ДНК започва да изработва противоестествени програми, които се повтарят от организма, който от своя страна предава на потомството програми за самоунищожение.

Според специалистите тези странни думи предизвикват мутагенен ефект, подобен на този от радиоактивно облъчване с мощност 30 хиляди рентгена! Страшно е даже да си помислим какво би станало с човека след такава словесна обработка, ако 50 рентгена се смятат за смъртоносна доза.

За щастие тези опити са правени със семена на растения, предназначени за генетични изследвания. Почти всички загинали. А оцелелите се превърнали в генетически уроди, неспособни да програмират развитието на здрави организми. След няколко поколения потомството им напълно се изражда.

Най-много от всичко учените били удивени от факта, че мутагенният ефект не зависел от силата на въздействието. Те произнасяли думите ту със силен, ту с тих глас, даже понякога едва шепнели, но резултатите били едни и същи.

Има над какво да се замислим. Нима не е известно, че много кризисни ситуации в живота са "програмирани" от общественото мнение, държавата, силните на деня с единствената цел всеки човек да бъде зависим от "допинги" като злословие, алкохол, тютюнопушене, разврат и др.

Обърнете внимание как отговаряте на въпроса: "Как си?". "Горе- долу… Карам я полека". Наблюдавайте разговорите в компания, какви думи използвате, какви предавания гледате, каква информация разглеждате в интернет.

Решете за себе си какъв бихте искали да сте, какви мисли имате, какви думи използвате и как бихте искали да се промените за в бъдеще, за да придобиете тази сила, която ще ви направи уверени, ще укрепи волята ви, ще усили харизмата ви, за да се проявите в най- добра светлина.

Източник: Портал12